Sakura Trip , Seoul

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. wah, dah syok syok dah baca, tiba-tiba habis dah entri. bila nak sambung lagi ni? teringin nak travel backpack, member dah ada, tunggu masa je nak pergi ke tempat yang kami dah plan.

    1. Hahaha, actually ingat dah panjang, tak apa, nanti sambungan akan menyusul dengan ASAP. Dekat sini baru 12.43am, Bibie post 1:12am, adakah Bibie post from the future hahahaha :shock: :shock: :shock: :shock:

  2. ahaaaa….Sakura Trip dah publish…ehh..ini trip balik kg yg ke berapa eh…rasanya mcm tiap2 tahun kan

    T Money to harga kad 2500won je..pesal last trip on april belikan utk kawan di 7e tu dia charga 3,000 won iskk

    1. ha ah tiap tiap ada balik, first pergi oct 2013, second nov 2013, third march 2014, fourth april 2015 kampung kena lawat sekali sekala 8-) . Eh, haritu saya beli still 2500 sebab saya ingat change yang dia bagi balik.

    2. Eh..saya pun beli dengan harga 3000 won kat mesin T-money tu on last April. Macam mana boleh dapat 2500 won ni?tak aci…
      *sorry mencelah.hehehe

  3. Wah dah keluar cerita korea…dan2 wake up call kan utk aku update cepat cerita korea gak….hehehe arghhh rinduuuu korea!

    p/s-jacket zaidi tu memang cun!

    1. Kena keluarkan cepat sebelum mereput dekat dalam sanubari hehehe. Banyak tempat dah pergi Korea tetap di hati, tapi MERS sedang melanda hmmm.

      p/s- amboi jaket zaidi je ker? :-|

Selamat Hari Raya

Book Hotel Murah

Sliding Sidebar