Tentang PAE

Bagi diriku susah sikit nak describe kan tentang diri sendiri. Jadi  dipendekkan cerita, aku seorang yang suka membaca, kerabunan mata yang di perolehi kini adalah akibat kegemaran membaca dalam gelap sewaktu kecil. Jadi peliharalah mata.

Kini salah satu
minat aku adalah
mengembara

Mengembara jauh dalam alam yang serba luas ini. Orang kata jauh berjalan, luas pemandangan kan? aku juga minat mengambil gambar tapi bakat tak ada, tak apalah bukan nak masuk pertandingan, cukup untuk puaskan diri saja. Jadi kalau ada yang boleh berkongsi maklumat tentang tempat- tempat yang menarik bolehlah dropkan comment dekat ruangan komen. Apa -apa boleh contact email dekat atas tu.

Aku minat bermain boling, namun kini sudah sekian lama aku tidak turun ke padang untuk melontar bola yang maha berat itu ke atas landasan dan mendengar bunyi lantunan pin jatuh berirama. Aku juga minat kepada gadget, dulunya aku agak obses dengan barangan Apple.

5 Responses

  1. Thanks for your comment – such simplicity can be hard to attain but I’m aiming for it!
    I wish I could read your language – is there a way to translate it?
    I love the vibe of your spot!

    1. you could you used google translate.. search my website using google and click the blue ‘translate this page’ option…
      You should hear the song by cat steven ‘if you want to sing out, sing out” really inspiring .. thanks for dropping by ;)