Category: Technology

Instagram, awok ado?

Instagram, awok ado?adalah satu perlian kepada awok yang ada smartphone tapi belum download Instagram.Ahaks~Mesti tertanya-tanya apa benda Instagram ni? Instagram ni boleh di umpamakan sebagai

Read More »

Masuk wayang pakai iPad

Minggu lepas adalah hari jadi sahabat aku si Izzat Akram.Jadi kebetulan pula,si Izzat balik ke kuantan, jadi boleh lah aku bertemu dengannya.Nak dijadikan cerita,si izzat

Read More »

Rip Steve Jobs

i woke up this morning with the shocking news on my timeline, Steve Jobs is dead.Jobs, who is the the Apple chairman and former CEO

Read More »

Siri, I’m in love

Tajuk nak jiwang je kan?Seperti yang telah di tunggu-tunggu apple dah launch telefon terbaru dia, iPhone 4s.Dengan spesifikasi yang terbaru, iPhone 4s merupakan iPhone terbaik

Read More »

Bila Babi jadi Hero

Agak lama tidak mengupdate blog kerana kebelakangan ini agak kemalasan untuk menulis.Kalau tengok dashboard ini memang bersawang-sawang dah.banyak yang hendak di ceritakan , tapi apa

Read More »