You took my love

Sewaktu aku lalu dekat Tree Under terdengar lagu ini di mainkan di corong speaker.Aku tertiba berminat dengan lagu nyanyian Pitbull ini, tapi macam biasa sebab aku tak update dengan industri hiburan ini sangat,jadi memang tak tahu lah apa nama lagu ini kan,lumrahlah tu.

Jadi apa yang aku buat adalah menggunakan kemudahan yang telah di sediakan iaitu , menggunakan Shazam.Mesti pernah dengar Shazam kan?aku pernah review benda ini dulu, kalau rajin cari dekat archive,kalau tak rajin boleh tengok google je.

Setelah menggunakan aplikasi ini, terpampanglah info-info tentang lagu ini.

Betul sangkaan aku yang si Pitbull nyanyi lagu ini, jadi tanap berlengah lagi, terus memicit iTunes dan download terus lagu ini ke dalam playlist aku.Tak lama pun download, dalam seminit setengah macam tu, saiz file dalam 9.77MB.dah habis download suruhlah personal assistant aku yang comel lote tu mainkan lagu ini.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xLj8bXe5FU0

Lyric

You took my love, I thought I was the only one
You took my love, it feels like you did it for fun
You took my love, but my heart keeps telling me you’re the one
You took my love, took my love

Loquita, I don’t play you, you know what time it is with me
You want my heart, you got the world,
Now show me you’d ride up there for me
I can see right through your eyes, and I know what you tryin to do
You tryin to rob, steal, take my love, wel f*ck you

Take my love, ha ha, not a woman on earth that can do that
Say what, I don’t know where you from, or where you been at
I’m letting you know what’s up, and if you don’t know, play by the rules
Or baby, you get cut, I talked so much, you took my love

You took my love, I thought I was the only one
You took my love, it feels like you did it for fun
You took my love, but my heart keeps telling me you’re the one
You took my love, took my love

Yo, i’m in the club, and the place is poppin
Seen a sit in bar, and her face is knockin
Times are great, cuz i’m with my crew
But my smile was fake, cuz i’m missing you

Baby you know that I didn’t learn my lesson
Shoulda gave you more time, more love and affection
And when I see you later with that other guy
Keep telling myself that a player ain’t suppose to cry

You took my love, I thought I was the only one
You took my love, it feels like you did it for fun
You took my love, but my heart keeps telling me you’re the one
You took my love, took my love

She took my love, and played me for a sucker
But it don’t even matter, cuz you know I still love her
She took my heart, and threw it on the ground
But it don’t even matter, cuz I still want her around

She’s such a love taker, she’s such a love taker
It’s guaranteed that she’s a professional heartbreaker
But a great lovemaker, all in a sheet
She made my heart skipped a beat
But for now she’s a close as it comes
Not mags, no life and no guns
She took my love

You took my love, I thought I was the only one
You took my love, it feels like you did it for fun
You took my love, but my heart keeps telling me you’re the one
You took my love, took my love

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak