Trisyia perform lagi!!

Macam dah lama kan tak post pasal sepupu tercinta iaitu si Trisyia.Sebenarnya Trisyia agak sibuk dengan sekolah dan juga undangan nyanyian.Baru -baru ini, Trisyia telah melakukan persembahan di Taman Teruntum, Kuantan, Pahang bagi memenuhi undangan Majlis Perbandaran Kuantan ( MPK).

Trisyia membawakan 3 jenis lagu iaitu Gemilang( yang di popularkan oleh Jacklyn Victor) , Destinasi Cinta (Siti Nurhaliza) dan juga Ilusi.

Jadi kepada semua peminat Trisyia khususnya, bolehlah menikmati video di bawah ini.Have Fun :-D

httpv://www.youtube.com/watch?v=4OdoZLow674&list=UUn5O8tKz5Gc-MmOqjp1BqDA&index=2&feature=plcp

httpv://www.youtube.com/watch?v=c19rCSluG5Y&list=UUn5O8tKz5Gc-MmOqjp1BqDA&index=3&feature=plcp

httpv://www.youtube.com/watch?v=RZVn4jOqh2c&list=UUn5O8tKz5Gc-MmOqjp1BqDA&index=1&feature=plcp

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak