Jamal Abdillah atau Johan Abdillah

Jamal Abdillah memang terkenal sebagai raja pop malaysia.Kebanyakan lagu beliau memang sering menjadi pilihan sewaktu menyanyikan karaoke , walaupun suara tak pernah nak sampai tahap pitching tu kan.Merata-rata tersembur je suara yang konon-kononnya sesedap Jamal.

Jadi dalam aku melayari halaman youtube, aku terjumpa dengan video klip yang dirakam sewaktu persembahan beliau di Istana Budaya.Tajuk lagunya Seniman menangis.Kalau di hayati liriknya memang boleh tangkap leleh,nak-nak kalau ada terkena dengan hidup sendiri.

jadi dekat sini nak kongsi video klip lagu tu dengan anda semua.Sila hayati lagu Seniman Menangis ini.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8nmD73lFDHU

Sebagai perbandingan, apa kata kita hayati juga persembahan si Johan yang meniru Abang Jamal kita.mana tahu boleh mengukir senyuman di pagi hari isnin ni  :-D .

httpv://www.youtube.com/watch?v=9gPCNqp60r0&NR=1

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »