Trisyia

Trisyia Idola Kecil 4

Mesti ramai yang dah kenal Trisyia kan, sepupu ku yang mempunyai bakat besar dalam bidang nyanyian.Minggu lepas kami sekeluarga telah pergi ke kuala lumpur untuk menyaksikan Trisyia beraksi untuk pertandingan Idola Kecil 4.Alah, rancangan macam realiti televisyen.

Trisyia

Untuk minggu lepas Trisyia telah memilih lagu bertajuk Pudar, nyanyian Rossa.Kepada sesiapa yang terlepas siaran idola kecil minggu lepas, dekat bawah ini ada di sediakan video bagi persembahan Trisyia.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5x8tdbHuEI4

Walaubagaimanapun, ramai yang terkejut kerana Trisyia di singkirkan pada akhir konsert.Berdasarkan komen-komen di youtube dan juga di page rasmi Trisyia, ramai yang menyatakan ketidakpuashatian masing-masing.Ramai yang pelik kenapa ada penyingkiran di lakukan pada minggu pertama.Sebenarnya, Ibu bapa Trisyia dan Trisyia telah membuat keputusan untuk menarik diri dari Idola Kecil4.Ini kerana Trisyia mengalami masalah kesihatan yang agak teruk, jadi untuk mengelakkan keadaan menjadi lebih teruk, Trisyia telah menarik diri.

Dari pandangan peribadi,persembahan Trisyia bebetul memukau penonton malam itu.Walaupun sebagai seseorang yang telah menyaksikan ratusan persembahan Trisyia sebelum ini, saya pun turut terpaku melihat persembahan malam itu.Seakan tidak percaya yang menyanyi di atas pentas itu adalah sepupu kesayangan saya.Syabas kepada cikgu-cikgu Idola Kecil 4 kerana telah berjaya mengajar Trisyia bukan dari segi teknik suara tapi juga persembahan pentas, SYABAS di ucapkan.

Fyi:Idola Kecil 4 tak nak buat macam AF ke, masa final Trisyia di serap balik, baru ada fight :-D .

Ini pautan kepada cerita Trisyia tarik diri.

Kepada yang belum like page Trisyia, boleh lah buat demikian di sini, Kecil-kecil tapi mantap!! :-D

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »