Love you like a love song – Sami Cover

Kadang – kala hairan apabila lagu-lagu yang di cover oleh penyanyi di youtube lebih sedap dan lazat daripada yang original singer.Contoh diantaranya seperti Sam Tsui dan Maddi Jane.

Mungkin ada yang pernah dengar lagu Love you like a love song nyanyian Selena Gomez, tapi bagi aku, pendapat akulah, versi si Sami ni lagi style dan best.Mungkin ada diantara anda yang telah mendengar lagu ini, dan mungkin juga baru first time nak dengar, jadi adililah sendiri dengan mendengar lagu yang original dengan lagu cover.

httpv://www.youtube.com/watch?v=BCZxDoaXIHE

P.S:Kalau love you like a love song, nanti ada love song baru kita beralih arahlah gitu :laugh:

Dedicate to someone who plays guitar for me last night :-))

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

  1. Hikz,,,,,hikz,,,,hikz,,,,, menangis aku erktenang ms lalu .. di hati sungguh terlukai, namun apadaya dah terjadi tak mungkin tuk kembali,,, kini ku ikhlasi kau pergi. biar ku sendiri menanggung derita ini, moga tak kan terulangi lg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak