Anwar Hadi

Baru-baru ini kan ada post pasai, eh pasal matlufti90 kan, dalam satu video dia ada di sebut anwar hadi, so mencari jugalah siapa anwar hadi ini.Rupanya anwar hadi ini ada video dia sendiri.Kebanyakan video dia menceritakan pendapat dia tentang isu-isu semasa.Cara penyampaian dia agak kreatif juga, so kalau sesiapa yang belum pernah tengok ataupun tak kenal anwar hadi ini siapa, bolehlah try usha video-video dekat bawah ini.So check it out.

Mind you the video are mostly in english language so if anyone of you is having difficulties in understanding the english language, prepare yourself with a dictionary or google translator LOL.

httpv://www.youtube.com/watch?v=wGS9i_MS5gY

httpv://www.youtube.com/watch?v=QYqqcgw6SGQ

httpv://www.youtube.com/watch?v=3ZiweIzAb_U

Okay, these are some of the videos from youtube, so if you are interested, you can just search him at youtube. :laugh:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »