Maddi Jane is Marvelous

Semalam dapat satu link daripada cik Dya, jadi sebab saya yang dah siap assignment innovation semalam mempunyai sedikit masa terluang (YE,YE ko nak gitau assignment innovation kau dah siap,kite orang faham) jadi saya click je lah link ini.

Lagu first yang saya dengari adalah Jar of Heart (Jahat dalam bahasa melayu kuno).Memula dengar memang terus kagum, rasa macam lebih bagus dari penyanyi asal,memang berbakatlah budak ini, tengok view counts dia pun berjuta-juta.

Jadi saya perkenalkan MAddi Jane,kalau berminat bolehlah subscribe dan ikuti perkembangan beliau kan.Saya postkan satu link dia yang yang suka sangat pun mendengarnya pun lagunyer pun jar of heart punya pun…

httpv://www.youtube.com/watch?v=RT9PQgMtkDo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »