Hang ada apa?saya ada iPhone

Aku kenal mamat ni masa dia buat video pasal sampah dan aku rasa dia sangat hilarious.Terima kasih kepada Najliera yang membuatkan aku tergerak hati nak menonton video-video mamat ini.Thanks Naj. :-D

Username mamat ini dekat youtube matlufti90.Sebab tu aku panggil dia mamat hohoho.Baru – baru ini, 9sebenarnya beberapa minit lepas ajer) aku terbuka satu lagi video yang agak kelakar tapi mempunyai maksud tersirat di sebalik nya jadi check this one out.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yvCaAcoTUTg

Dan ada satu lagi, ini personal favourite Naj.Katanya dia suka penyampaian si Mat ini khas buat ibunya untuk mother’s day yang lepas.Aku tonton da aku rasa memang sweet gaklah, mesti mak dia terharu kalau mak dia tengok video mat ini buat kan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=AiAZDoXimC0&feature=channel_video_title

So enjoy both of the videos yerp dear readers.

*cit jis jis jis jis, bunyi bunga api~ lol serius sound effect hang terbayek.. :yes: :yes:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »