Sakura Trip Seoul – Eid | Hello Kitty | Ehwa University

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. Waahh bulgogi kat eid itaewon memg sedap giler!! Ewha pon pergi. Hello kitty cafe je tak pergi.. nnt bila2 balik kg roger la..

  2. 2 kali mkn di murree dan pertama kali mkn di Eid….YES…akan repeat mkn di Eid sbb portion Bulgogi sgt byk sedap dan lebih murah dari Murree..mmg puas hati…Eid tu terlalu kecik muat dalam 8-10 org je..harap2 dorang boleh expand lagi kedai tu….ni yg nk buat JM nak repeat Seoul ishh..penyakit tul…mesti jangkit dari Bie Err ni eheheh

  3. untung laaa pompuan2 tu dapat sembang ngan saad…i is jelezzz…hehehe sedap woi bulgogi tu…teringat2 aku nih…hehuuuu ewha tu aku nakpi tapi takdan…tiap kali pn tak dan nakpi sana…aku memang sekali dulu je pnah pi hongdae ni, lps tu takpi dah…hehuuu!

  4. Nampak gaya kena gi Hello Kitty yang baru ni juga. X aci ah sebab yang lama dah jejak. Gitu kan alasan. Dupdap jantung baca entry ni. Tengok gambar2 tu semua rasa dekat di hati. Matilah ayat.

  5. saya dulu jadi budak nakal dekat Ehwa Uni ni Radin. Sampai faculty, dewan besar, smpai la kelas2 abis saya terjah. Maybe time tu cuti sem depa kot. Lengang je. Yup, mmg cantik kan!

  6. Saya pon makan dekat Eid hari tu, full house juga masa tu. Masa saya nak keluar pon owner tu datang minta maaf sebab tak dapat layan sangat. Dahlah murah, service pon bagus sah-sahla kena repeat kan.

Book Hotel Murah

Sliding Sidebar