Apa yang saya dapat bawa balik dari Seoul, South Korea

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Reply

Comment as a guest.

  1. Salam.. and annyeong! Hehe.. best bca blog saudara.. anyway, sy ada bca post psl awk topup tmoney sbnyk rm60 utk 5 hr.. err nk tnya, ckup ke? Adakah trmsuk ngan kos pngangkutan ke nami island? (Entrance fee excluded).. insya’ Allah I’ll go there soon.. mohon doa dprmudahkn ye . ?

    1. Bergantung kepada kekerapan anda turun naik stesen. Kalau spesifik, memang cukup. Kalau nak ke Nami boleh juga guna train biasa ke sana, tapi mengambil masa yang lama sebab banyak stesen dia akan stop stop. Tapi kalau pakai ITX lebih cepat, macam ERL kita. So jimat duit, tapi masa terbuang, bayar lebih , masa jimat sikit. Harga tiket ke nami 4500 won, sehala.

  2. Asklm, mcm best je g Korea ne, cuma nak tanya masa awak pegi dah betul betul autumn ke? Saya pun plan nk g dalam 20hb oktbr 2014, takut tak masuk autumn lg

    1. honey candy tu di perbuat daripada candy dengan tepung. Menurut dari pembacaan saya dari blog, dan student yang dekat sana, Honey candy ni halal dimakan. Kalau sedara cari logo halal memang tak ada.

Cuti and hujan

Book Hotel Murah

Sliding Sidebar