Setan turut menangis

Pernah jumpa setan ker?jawapan dia tidak.Sebenarnya ini adalah direct translation dari Devil May Cry yang dibawakan oleh capcom.Kepada yang mempunyai PS2 atau pun Xbox 360 mesti pernah main game ini.

Hero game , dante yang diupgrade secara perlahan dari DMC 1 hingga DMC 4 telah berkembang menjadi antara hero yang paling smart dalam dunia permainan video.Bayangkan dante dari lompat-lompat flip boleh berjalan dia atas dinding sambil menembak, how cool is that?Pretty cool huh?~Ditemani dengan pedang dan teman kembar ebony and ivory,pistol dante yang tak pernah habis peluru, dia menjelajah membunuh para setan dan iblis di dalam dunianya.

Kini,DMC akan menemui peminat dalam bentuk yang lebih kkecil dan comel, in iPhone.Selepas ini tak payah dah nak usung permainan konsol anda yang besar gedabak tu dah, main ikut iPhone jer.Tapi saya still prefer main dekat tv besar , baru ada feeling sikit kan,kan , kan?tapi kalau anda nak tak puas hati, there’s still the console version :-D

httpv://www.youtube.com/watch?v=E_PUFfPH2xsv

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »