Bilah tak terkira (infinity blade)

Inifnity Blade (tolong abaikan direct translation yang mengarut tu), adalah satu permainan action RPG yang di bangunkan oleh Epic Games dan yang pertama menggunakan Unreal engine Technology.Untuk informasi yang lebih terperinci boleh ke sini.

Sebenarnya nak cerita dekat sini, saya baru habis main permainan ini sebenarnya.Permainan video khas untuk iPhone ini telah kelaur untuk beberapa ketika tapi saya sempat bermain baru-baru ini sahaja.(Memandangkan iPhone 3g tidak berupaya untuk memproses permainan ini).

Saya telah berjaya menamatkan permainan ini pada bloodline yang ke 4.Mungkin ada yang berjaya menumpaskan God King pada bloodline yang lebih bawah, tapi menurut kawan saya, dia hanya berjaya menumpaskan God King pada bloodline yang ke 8, itupun dengan menggunakan infinity blade(pedang aras tertinggi yang boleh di beli dengan harga 514900!!!) hahaha setengah juta untuk pedang sahaja.Belum lagi masuk armor dan shield.

The God  King
The God King

God King ni jahat parak,tapi memang tak dapat di nafikan kekuatannya.Boss terakhir kan,mana tak kuat.Memang sangat kuat kot, and he’s fast, like super fast.Memang puas hati kalau dapat menang dia,sangat berpuas hati kot hahaha. :laugh: .

Jadi kalau siapa tak main lagi infinity blade ini, jom kita main sama-sama.Tumpaskan God King itu,”padre I will avenge you,”…

Tapi sejarah keluarga hero ini agak twisted,kalau sesiapa yang main akan faham apa yang saya maksudkan.Mungkinkah semasa hero kecil, ayahnya akan berpesan

“Hey son, one day I’m going to die trying to avenge my father. When that day comes, you must keep up our tradition and have a son so he may avenge you when you die avenging me.”

HAHAHAHAHAHAHA!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »