Angry Bird The Movie?!!!Biar Betul~

Rasanya tak perlu di perkenalkan dah permainan video yang telah beberapa lama mengungguli carta Apps Store untuk iPhone ini.Dah beberapa versi Angry Bird dah telah di ciptakan antaranya untuk Smartphone dan juga versi komputer.Dengar cerita dah ada untuk versi facebook kan?entah lah, saya belum check pulak…

Tapi apa-apa pun, baru -baru ini sewaktu berborak dengan cik Sireen, dia ada mention tentang game ini yang bakal muncul di pawagam tidak lama lagi.Wah!!Bagaimana tu?Angry Bird in 3d?atau Angry bird in HD?Tak boleh bayangkan burung-burung yang comel in di skrin besar.

Kepada yang belum pernah mencuba permainan ini saya memberi amaran , tahap kelekaan yang bakal ditonjolkan ole permainan ini amat tinggi.Tetapi kepada yang belum pernah mencuba saya nasihatkan anda untuk mencuba, ia cukup untuk mencuri beberapa jam , (atau lebih) dari kehidupan anda yang hectic tu.

Di bawah ini adalah video berkaitan dengan movie tersebut jadi, tentukanlah sendiri sama ada cerita dan populariti permainan ini setaraf atau tidak.Bagi saya …hurm..malas nak cakap lah kan..tapi saksikan yer…

httpv://www.youtube.com/watch?v=2matH4B9bTo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak