Bersama abg Farid Kamil~

So semalam dapat msg abg farid ajak lepak, maklumlah nak ajak Miss Awien mengotakan janjinya.Plan punye plan, tetiba cik Awien ade di tawau menghadiri majilis perkahwinan abg nyer so tak dapat lah janji dikotakan dan di bawa ke lain masa.Tengah duduk berinternet tetiba dapat msg dari Asha mengatakan Agy ade di Kuala Lumpur. So nampak nyer kiteorang dah jumpe pengganti Miss Awien, hehehe gurau jer Awien.

Selepas berjanji, kami pun berjumpa lah di tempat yang di tetapkan.Encik Farid [email protected] Am …salah2 bukan2 [email protected] Farid Kamil datang agak lewat.Kononnyer, tayar kereta pancit sewaktu berdrift di dalam tunnel.Takpe2 hanya aku jer tahu anda pergi ke man tadi :laugh: ..Dont worry the secret save with me.Besok keluar lagi iyerk?maaflah aku tak join kot hehehe…seronok keluar eh bile single skang ney eh?

Selepas menjamu selera di Teppanyaki Pavilion, Am suggest kami tgk movie, so why not… the perfect gateway.Cerita yang menarik walaupun aku tertidur dek mengantuk bangun awal pagi tadi.kata Am nasib baik aku tak lentok kat bahu die, kalau tak die nak tolak aku…amboi2 kalau orang ehem takpe pulak … ehem sapa?doktor?model?pilih lah mana satu hehehe…

Abg Am
Abg Am

Lepas tengok wayang tu..lapor lah pulak so apalagi, mula lah mencari tempat makan.Konon nyer nak makan di Dome , tapi nak cari yang lebih simple so kiteorang makan di Mali’s Corner.Lepas abis tibai nasi lemak dan second order of kuey teow,(kiteorang kongsi tau second order kuey teow tak tipu) :razzmad: kami pun berbincang lah tentang kehidupan di pedalaman.Hurm, cerita2 tu macam nak gelak tapi itulah realiti kehidupan dunia.Sepatutnyer bersyukur dengan apa yang ada.Cita-cita nak jadi pak guard pagar automatic …bunyi kelakar tapi mungkin pagar automatic tu merupakan teknologi teradvance di pendalaman tersebut.

So abis lah hari ini.Dan ketika orang sedang tido sepi, diriku menaip assignment OSHA hehehe sikit lagi sikit…

P.S : don’t worry takkan lah aku upload gambor tu,tgk gambar terbaik je aku amik kot

kepada agy:kalau dah abis baca nanti pinjamkan kepada saya yerp …

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

  1. of course mr am …im single kot ..no lah just want to get to know him…better me than some ‘gemuk pendek’ creature hehehe

  2. seriusly ade kaitan dengan farid kamil ker?tak paham…single eh?must be lots of girls yang minat…hey that agy is that girl yang you ade post gambar dulu kan…that pretty girl right?btw princess, u kim salam dekat sapa ney..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak