Lelaki handsome, single dan kaya adalah Gay????!!!

Amacam?Betul ke?Orang ramai boleh bagi pelbagai jenis pendapat dan pandangan berkenaan isu ini, ada yang negatif, ada yang positif.Ye lah, setiap orang bebas untuk melontarkan pandangan masing-masing.Jadi memandangkan saya dah memilih untuk menulis entri kali ini,jadi ini adalah pandangan sayalah semata-mata , bukan pandangan siapa-siapa.Kalau ada sesiapa yang nak bagi pandangan dia, tulis entri lain kali ye.

Okey pertama , kita cakap pasal rupa.Adakah benar kebanyakan orang yang mempunyai rupa paras handsome ini ‘Gay’.Jawapan saya mestilah ya, dan juga tidak.Orang yang mempunyai rupa paras ini,mestilah di sukai ramai, jadi apa yang hendak dirisaukan lagi?Mereka ini ada benda yang semua orang hendak tapi pada masa yang sama mereka ini juga mungkin ada masalah lain,seperti dicemburui, di jelesi, di dengki i, dan juga di minati.Hal-hal ini mungkin akan mendatangkan masalah pada golongan ini, jadi sebab itulah jawapan saya untuk part yang ini adalah tidak.Jadi adakah mereka ini Gay?of course!!

Yang kedua status single.Kadang-kala , orang yang single ini bukan apa,  malas nak bagi komitmen,pernah di lukai, segan, dan paling senang malas.Ada juga yang berpegang dengan prinsip “There’s nothing wrong by being single,it only shows that you are strong enough to be happy without depending on others”.Lagipun being single lebih mudah, kalau dapat perempuan yang type nak cemburu atau buruk sangka 24 hours,pening kepala juga nanti.Silap hari bulan dengan family sendiri pun nak cemburu, so tambah serabut tambah pening hehehe.Tapi biasalah perempuan, dia orang kata cemburu tanda sayang, tapi sebenarya cemburu tanda “Pakwe aku handsome jadi ramai orang minat, aku tak percaya kan pakwe aku sangat sebab aku gigi mancung nanti dia cari yang lain yang gigi flat”.Jadi adakah mereka ini Gay?of course!!

Yang ketiga kaya.Sebab apa saya letak kaya, sebab mostly nya begitu, okey kita tukar letak well of pulak, okey?Sebab apa ?it’s a fact, lelaki lebih kurang bershopping daripada perempuan, kalau banyak duit habis pun, banyak habis dekat rokok,bayangkan kalau tak hisap rokok, lebih banyak duit boleh simpan.Jadi elakkan diri daripada merokok kerana merokok membahayakan kesihatan anda dan juga alam sejagat.Dan pastilah orang yang menghisap rokok dah sah-sah kaya, sebab apa?sebab terlalu banyak duit jadi kita bako jer..hehehe and adakah mereka ini Gay?of course!!

Jadi pada pandangan saya,adakah kebanyakan lelaki yang handsome, single dan kaya adalah Gay?jawapan saya adalah of Course!!!

P.S: Gay di sini bermaksud Happy :-D

P.S 2:kalau senyum-senyum lepas baca P.S, mesti salah anggap dan tengah malu lettew…hahahaha!!!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »