The list

While checking the song listed in my phone I found a song from Adam, alah Adam bergabung meletup tu, The title is called Aku bertanya…

Adakah diriku, kau tak perlu lagi?

Adakah cintaku kau tak perlu lagi?

Adakah dirimu dah berubah hati, terhadap diriku…

hurm kalau nak dengar gi cari lagu ney yang original tahu?jgn download yang cetak rompak pulak.Jgn sokong piracy.So,hari ini aktiviti bermain badminton bersama – sama Encik Nazz,Anwar,Nadzrin,Iq dan disaksikan oleh puan tasha.takdelah pandai sangat main.Atleast okey skit daripada tennis hahaha.Nasib baek tak masuk tasik jer aritu.Hahaha gurau jer.Takkanlah teruk sangat kan kan kan…dulu time sekolah rendah pernah la wakil main badminton ney tapi dah lama pulak tak main jadi memang pergerakan menjadi lembab la pulak.Terjumpa dengan ayah Hong Qi Yuan , tk sangka pulak uncle pun men badminton jugak, kalau tahu boleh ajak lawan lain kali hehehehe (ada hati konon nak ajak org men, pukul pun tak betul).. :X-P:

Lama jugak lah duk ting ting ting bukan alexander tapi main badminton haaa~~~ balik rumah memang tak boleh di gambarkan lah berpeluh macam main hujan tapi seronok.Malamnyer, aku gi bungkuslah nasi goreng kampung bersama sambal dan cili potong dekat Midnite.Oh dengan Sup ekor, okey memang terbaik, campur nasi goreng pattaya dengan sebungkus lagi nasi goreng kampung kena lah 21.50 haih..kurang rm1 mas kahwin hahaha.malam lepas makan, Tma sampai rumah bawak Qistina, seems like Qistina really loves my mom since she always brought her jalan jalan,memang kaki jalan budak kecik ney… nak buat mcm mana, kaki memang guna untuk jalankan tangan nak makan pakai kaki pulak,okey okey ada org boleh pakai kaki untuk makan, so pakai untuk bernafas haaa~~~ mana ada org pakai kaki untuk bernafas kan?

Mlm ney free skit takde orang order cupcakes..Semalam dengan kelmarin aku memang jadi vampire betul, and lagipun Pah memang percaya a fadli die ney vampire kuikuikui comey sangat tu. :-D .Memang ar kekadang saya vampire tapi takkan nak bagitahu orang pulak, nanti ramai la org nak saya hisap darah mereka,Eh cakap pasal vampire baru teringat,baru je download cite true blood episode 1 season 3, cite ney memang vampire tapi tak sesuai untuk 18 tahun kebawah pasal banyak sangat S S S, haaaaa ney dah bagitahu mesti korunk yang hamsap tu dah bergegas nak cari cerita ney kan…haih~ :pissedoff: .

Kekadang kalau memalam takde orang order kek, saya pergi menjaga keamanan bersama Bad.Tapi saya dah cite kat sini jgn lah korunk pergi heboh pulak eh..Sebenarnya saya adalah…

TADAAAAA!!! KEJUT KER?

Tahulah korunk terkejutkan?memang patut terkejut kekadang, asalkan tak membunuh dengan kejutan jantung cukup.SO malam2 saya akan keluar untuk membantu perompak, eh org yang di rompak atau di timpa kesusahan.Tapi saya kije sampai kul 5 jer.Lepas subuh saya buat menda lain pulak.Hari jumaat nanti sibuklah saya, ada order untuk birthday dengan reunion yang saya nak siapkan..Ok , elmo pun dah ada tempahan dekat 50 biji hahahaha abis ar kamu elmo di makan oleh manusia yang tak berhati perut.

Semalam acab tanya aku, din ko amik culinary ker?so saya jawab ar takde ar aku amik electronic engineering,WOOOW hebak ar mu leh buat benda ney..so aku jawab la, alah buat je dengan kasih sayang ko pun boleh buat jugak…(boleh blah AR hahahaa )….tetiba teringat reply aku, rasa nak ketawa sampai terkencing pun ada.Nasib baik toilet dekat so boleh buang air kecil jap, jap eh..haaaa dah sudah pun.Lega rasa.Weeee!!!!!! :-D .Tadi ada pulak ajak tgk bola sepak,aduyai team ko pilih tu tak beh lasum, nak tgk kena tgk team yang best jer.Perancis lepas takde Zidane terus tak beh.Tapi takdelah nak benci french kan… cuma macam tak worth nak tgk.Walau bagaimana pun, nak gak pi ke eiffel tower tu,  tau tau ada unsur Freemason kat situ.hurm…

So, malam tadi aku siap buat blog untuk radin nur najwa,cousin aku yang hebat lagi mantap dan bergaya.I smell Zara Tshirt hehehe okey okey jk jk, bukan j.k rowling tapi joking haih~kalau ikutkan kan tak sabar nak tgk harry potter tu bulan 7 tapi pasal cite vampire muka ikan tu terpaksa la kena tunda kan?apa lah susah sangat gigit jer lah bella tu abis cite, nak tunggu apa?korunk sama2 immortal boleh hidup happy kan tapi maybe pasal Edward terpikir die tak mahu bella jadi monster dan doom in hell lepas mati tu die tak nak gigit tu.Tapi gigit jer lah kan buat apa nak susah2.(dah ney pasal masuk twilight tetiba ney)..aku melencong abis 180 darjah dah ney.

Oh nak ucapkan selamat pengantin baru kepada tuan azmil, die kawin hari sabtu ney.kalau ada gi , ada ar, kalau takde gi takde ar, ada sapa kesah?takde kan hahaha.So nak terima kasih kepada yang memuji diri ini,terima kasih sangat2 jasa anda amat lah saya hargai.saya tak kenal, saya tak ingat tapi such compliment really brighten my day (hahaha bright ker, cludy semacam jer, guruh dentam detum, harap ke pelangi jer sampai bile),,,menda lah merepek pepanjang dalm kurungan tu haih~

So hope happily ever after…

apa mcm entri ney?takde sedih2 kan?happy kan?no more tears?no more sadness?so do u like it?of course lah kan hehehehehe

cause u know what, this entri is completely Bull… :laugh:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »