Bila Princ3 lebih famous

Harini, aku kuar untuk tenangkan hati (ada ker?) dan fikiran (confirm ada kalau tak…) dekat shopping complex, alah kalau bagitahu pun bukan korunk tahu pun..ok fine ECM.East Coast Mall.So otw nak ke noodle station, tetiba ada lah budak perempuan ney sapa aku..”eh prince”sambil tersenyum.Aku pun macam terkedu kejap lah kan..ney salah orang ke apa?atau aku nak kena kejutan dari “lu kena beb” atau “Apo” tak pun rancangan Aznil kat tb tu.So  aku mcm “Hai, sapa eh? saya tak cam lah”  ye ar kalau bebudak yang add kat fb atau myspace atau friendster manalah aku nak ingat semua melainkan yang aku betul2 kenal jer….

Oh I read your blog, she said.Oh hahaha, ok ok so thats where the prince came from.Sorry I didn’t get your name.Nah its ok.”Buat susah2 je baca blog tu hehehe”, “Well, I like the idea on world of sweetness, maybe nak order nanti..So, aku macam ok, ok…eh I gotta go, catcha you later eh? …then terus blah dari stu..lupa pulak nak tanya nama hahaha…Kelakar eh,leh jumpa gitu.Terima kasihlah kerana sudi membaca, and she was like eh lamatak update blog, maybe die yg lama tak bukak kot ngeh~~~

So seems like my avatar/alter ego is famous than the real me.. :-D

P.S  Princ3 jgn riak okey?

P.S u back:Radin Fadli jgn jeles ok? :-))

P.S sunshine where could you be?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »