Saya tahu saya tak mahu tulis pasal benda ni tapi saya nak tulis jugak

Ok where do i begin?Mula-mula, saya plan nak balik ke kampung tercinta pada hari khamis ini meamndangkan jumaat cuti nuzul quran dan selasa cuti merdeka dan isnin tiada kelas.Malangnya tiba-tiba saya mendapat berita bahawa saya akan menduduki satu paper pada hari isnin dimana saya mendapat tahu daripada rakan yang menghadiri kelas tersebut pada hari ini.Bermaksud saya hanya akan mendapat berita ini pada hari esok.Soalannya, APAKAH!!!, kalau sesiapa faham, APAKAH adalah singkatan kepada perkataan yang kurang elok di tulis di sini memandangkan saya amat menghormati para blogger/blogwalker disini.

So jadual saya adalah seperti berikut, isnin akan ada periksa di awal pagi pukul 11.Selasa merdeka tapi tak bagi rakan saya yang berada di kumpulan L01 dan L02 di mana mereka akan menghadapi ujian mandarin oral pada hari itu.Saya mungkin akan kena hari rabu.Hari khamis akan ada periksa Techno dimana menurut sumber , terdapat 10 file yang mengandungi beberapa ratus slide untuk di hafal bagi exam untuk 1 jam sahaja.Hari Jumaat pulak ada exam opto selepas solat jumaat di mana terdapat begitu banyak teori yang perlu di hafal jugak.

Thats not all, sebab next week dah kena submit report opto dan report untuk IC design.Oh tak lupa juga proposal untuk my FYP hahaha.Seronok sangat rasa tak banyak kerja macam ni.Nasib baiklah Miss D akan pulang ke kuantan minggu ni, boleh lah kirim barang cupcakes.Ingat boleh lah buat cupcakes untuk order minggu depan.Tak boleh lah nampak gayanya.Takpe nanti lepas raya banyak dah benda sudah settle kan?kan?kan?..okay lah until next time.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »