saya manusia biasa

Dah lama tak update blog,kalau tak setiap hari atleast ada 2 kerat benda mengarut akan aku persembahkan dekat sini.Tak kiralah bahasa Melayu ke,Bahasa Inggeris ke, ada jelah benda akan aku postkan untuk tatapan pembaca.(ada ke orang baca?)*sambil mengaru-garu kepala yang tidak gatal.

Terlalu banyak projek yang ada di tangan sekarang ini.Tetiba terfikir aku mengalami sindrom ‘DOWN’ yang agak teruk.*bukan penyakit tu, ni down, down, rasa tak bermaya dan serabut tu.Tak pernah rasa?KOMANLAH AWOK!!

Dah beberapa hari jadual aku tunggang terbalik, tidur entah ke mana, makan entah ke mana.2 hari baru 2 jam tidur, dan makan roti.Purfectt!!! manalah aku tak Taff macam sekarang ni kan kalau duduk hidup macam sekarang.Kepada yang mengikuti twitter aku mungkin akan nampak aku mengarut tahap gaban 24 jam.Yer, aku yang lambat bertwitter pun dah mengatasi Amir Ridwan.Its not  a race, tapi nak tulis jugaklah tahap mengarut aku dah sampai tahap kronik.

Dekat twitter lebih mudah nak luahkan perasaan yang terbuku di dalam dada ini.Hati?hati aku dah tak ada, dah hancur berkecai.So dalam dada sudey.Bila masa aku tengah down ni, aku macam rasa jugalah aku perlukan support, hurm,aku tak pernah perasan betapa aku perlukan sokongan.Aku ada menulis di status FB baru-baru ini dengan menyuarakan “I thought that I was strong, but I misjudged myself completely,” dan ada seorang sahabat aku , si Mukmin menulis “MAybe you are strong, but no one can stand alone,” .

Is this true?

At the moment I can’t exactly express my opinion upon the matter.Felt like I’m lost in the sea, without any hope of surviving the storm.Felt like I’m stuck in the desert without any supply of water available.

Then,

She came.

The rainbow. :rainbow: .The sea was calm and the storm was subsided, and the rainbow started to show up.While I was at the dessert begging for mercy, hoping to find an oasis, you bring rain.Washed away the pain instantly, and I forget the thirst I felt before. :rain:.

Thanks for being there, literally.You don’t know how powerful your words affecting me.Thanks.

Guess I do need someone after all, beside myself I meant…hohoho

Thanks for making me believe in myself again, and putting a smile  back upon my face.You always have that kind of effect on me.Thats why I call you my rainbow.

And now you also manage to wash away the pain, without a doubt you definitely my rain.

You asked that you want to become the complete set.You asked me, you want to become the sun.

Its not that I don’t want you to, its only…

only….

if you become my sun, :sun:

my rain, :rain:

and my rainbow…. :rainbow:

It means you are My Everything…. :heart:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »