Smurf dan Hantu bonceng

Anda semua dah tengok smurf?Kepada yang belum menonton smurf, silalah berbuat yang demikian dengan segera.Minggu lepas tengok wayang dengan Izzat,farah,nad,elly dan fatin.Cerita dia sangat comey hinggakan aku turut terbawa-bawa mengenakan ringtone Smurf the happy Song untuk telefon bimbitku.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ifc2eDg-YU4

Seronok menonton cerita ni dalam bentuk 3D.Effect dia terbaiklah,rasa macam nak bawa smurf tu balik rumah.Akibat penangan smurf aku kini telah memiliki smurf village sendiri.Dulu time Anna dengan Karlisle tak tergerak pulak nak bina penempatan smurf sendiri.Terima kasih kepada Encik Asri Ibrahim yang rajin bagi aku hadiah hahaha :laugh: .

Itu cerita smurf, sekarang kita masuk bab cerita hantu bonceng.Cerita yang hebat lagi sensasi.Bagi aku memang lawak habis lah, nak -nak si zizan berlakon dan boleh tengok Juliana Evans jadi hantu.Tapi hantu-hantu aku rasa dia tetap lawa jugak :-P.Si nad lebih banyak tutup mata dari tengok cerita hehehe.Kesian si Izzat jadi mangsa cubitan fatin LOL.Secara keseluruhan memang best dan terbaik cerita ni, bayangkan 5 hari , 5 juta,jadi apa tunggu lagi, pergilah menonton cerita ni di pawagam.

Lepas habis tengok wayang, kami menuju ke John King.First time aku makan tart ni.Terima kasih kepada fatin yang baik hati belanja, nanti belanja lagi ye.

tart tart tart
elly
farah dan nad
fatin,nad ,izzat

Kalau sesiapa belum cuba tart ni, boleh juga try untuk mencubanya (ayat promote habis).Tapi yang jatuhkan tart anda seperti yang dilakukan oleh Izzat hohoho.

*Sorry Sireen, saya tak tahu aok nak tengok the smurf gak, marah adik sebab tak bagitahu awal-awal :-P .

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »