Syawal 2011

Selamat hari raya aidilfitri semua.Macam mana raya?ada baik?hopefully semuanya baik-baik belaka.Bagi aku sendiri ini aidilfitri yang terbaik.Ramai kenalan baru aku dapat raya tahun ni, yelah dulu nak beraya susah sikit.Jadi nak start cerita dari mana ni eh?mestilah first day raya kan?

Pagi tu macam biasa selepas solat sunat , aku pergi ke rumah Opa dan Mak Tok,beraya dengan keluarga, afdal orang kata.

Sepupu belah ayah

Kurang sikit kuota tahun, since kak ku farah is in U.S and ku Aira is in Aus.Najwa pula ada di Filipina untuk tournament bowling.Fiq pula kena keracunan makanan, jadi Aman pun tak ada dalam gambar ni, selalunya yang menceriakan suasana adalah si Aman.

cousin belah mak

Ini cousin belah keluarga Mak.Macam biasa, memang Amy,Ashraf, Syura, Daniel dengan Linda tak ada, dia orang selalu lewat sangat marinya.Lepas sesi fotografi dekat rumah Mak Tok, Kero ajak aku pergi rumah Pak Long, YAB Adnan, tapi aku dah plan nak ke tempat lain.

Jadi rumah pertama aku pergi adalah rumah fatin.

Adi,Ftn,izzat

Ok apa kata menikmati gambar-gambar raya pasal saya malas nak menulis panjang2 hahaha.

rumah yaya

Sebenarnya banyak lagi gambar tapi tak larat nak upload dah.Okey sampai sini saja, sekali lagi , saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri.Kepada yang berkemampuan tu jom puasa 6 sama -sama :laugh:.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »