Kawan ku seorang puteri,nadrah hafizah

Dalam group kawan-kawan saya ni sebenarnya ada seorang princess.Jeng,jeng,jeng.Princess negara mana?haa itu kita tak tahu, tapi ura-ura beliau dari apam polka kingdom. :-D

Mesti tertanya-tanya, puteri ni nama apa?walaupun princess ini mempunyai banyak gelaran, tapi namanya adalah Nadrah Hafizah, panggilan pendeknya nad dan nama terbaru yang saya kurniakan kepadanya adalah princess smurf, sebab, sebab, sebab dia princess lah sebab tu lah.Macam mana rupa orangnya jap eh,

yang pakai baju biru tu

Apa tak jelas?kejap eh..

yang bertudung tu

Sebenarnya entri ni ditulis sebab, si Nad nak fly ke U.K.Bukan ulu kelang, tapi kalau dia nak gi ulu kelang pun saya akan buat juga entri untuk dia, hahaha.Dia akan menyambung pengajiannya di sana.Jadi kami (geng kuantan especially) akan pasti merindui princess kami nih.

bersama princess di tangga yang famous

Kalau ada yang rasa nad ni familiar face, dia adalah tokey apam polka yang pernah saya tulis dulu, cuma masa tu saya tak letak gambar tuan punya diri.Dan kepada sesiapa yang tak berpeluang merasa, kek 5 lapis buatannya amatlah rugi.Kena tunggu nad balik la nampak gaya nya.

To nad, have a safe journey, take a good care of yourself, belajar leklok.Jangan lupa whatsapp,twitter,fb, nak bbm saya tak ada bb,nampak gaya kena gi beli hehehe.Just make sure balik nanti anda lebih mahir dengan tap tap revenge :laugh:

princess kesayangan rakyat jelata =p

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »