RunningMan Jemput Jackie Chan!

RunningMan iaitu sebuah variety show korean memang menjadi kegemaran aku.Tak kering gusi menonton cerita ini pada setiap minggu.Kepada peminat cerita ini yang ingin mendapatkan runningman yang terbaru,runningman boleh didapati di (edit: Link diremoved untuk memastikan kuality blog RadinFadli berada dalam tahap yang terbaik). pada setiap hari selasa.

Siapa yang tak kenal Jackie Chan?Pelakon yang serba boleh tak kiralah filem aksi atau komedi ataupun serius.Dari Drunken Master sehingga ke The New Police Story hingga kepada Rush Hour Series, Jackie telah menghiburkan kita semua.

Jadi minggu ini Runningman telah menjemput Jackie ke rancangan mereka.Mesti lawak kalau Jackie di suruh untuk mencabut nametag Jong Kook hahaha!!Tak dapat di bayangkan bagaimana Jackie akan menggunakan teknik kungfu komedinya untuk  melakukan aksi tersebut.

Dari sumber yang saya baca, runningman tak tahu pun Jackie dan Siwon (Super Junior) di jemput untuk episod yang seterusnya.Dulu Jackie pernah menjadi host undangan, tapi hanya untuk memberikan misi kepada runningman melalui video.Pada episod kali ini, Jackie akan membuat perkara yang sama untuk mengelirukan runningman.

Jadi kepada peminat Runningman , nantikan Jackie Chan dalam episod yang akan datang.

FYI:Mesti lawak tengok reaksi Asia’s Prince Kwangsoo nanti .

jackiechan_runningman

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »