Evra Manchester United datang ke Runningman!

Kepada semua peminat siri variety show korea yang popular, Runningman mesti pernah tengok episod di mana bekas pemain Manchester United iaitu Park Ji Sung pernah muncul di dalam siri ini bulan 6 tahun lepas.Kali ini Captain Forever, muncul untuk kali ke dua dalam episod Runningman 153 dan 154.

Park Ji Sung episod 153

 

Walau bagaimana pun, kali ini Kapten Park tidak keseorangan, malah kawan baiknya, Patrice Evra dari pasukan Manchester United turut memeriahkan episod kali ini.

Patrice Evra

Tak sabar nak tengok Evra beraksi bersama dengan barisan pelakon Runningman.Tahun lepas, Rio Ferdinand turut di tampilkan.

http://www.youtube.com/watch?v=EAFdu94MYJQ

*Gambar dari google

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak