Sol,Bukan Soley Soley tapi Seoul Garden

Hari ini hari khamis,semalam hari rabu dan esok hari jumaat, jadi seperti yang di janjikan pada hari khamis dan bukan hari rabu atau jumaat, aku dan budak-budak rumah bergerak ke OU.Untuk apa?untuk menikmati makan tengahari di Seoul Garden.

Untuk yang tidak pernah mengunjungi restoran ini,restoran ini menawarkan pakej buffet ala ala all you can eat yang berlandaskan (berlandaskan~tak leh bla ayat) konsep grill.Kira masuk sini kena grill sendiri lah menda-menda ini semua.Terdapat pelbagai pilihan akanan yang ditawarkan dari sotong, udang, dan ayam serta kerang sampai lah pencuci mulut seperti ABC dan juga ais krim boleh dinikmati di sini.

Sebenarnya kami menghabiskan masa di sini selama 2 jam untuk makan sahaja, jadi tak ada bendalah yang nak di ceritakan sangat, kecuali gambar – gamabr yang bakal menjadi kenangan sewaktu di sini.Jadi , apa kata ikuti dan nikmati gambar-gamabr di bawah..yerp..

pie and wan
pie sedang memakan
suka sangat pegang chopstick
me and paan
paan,redza,paeh,yop
icecream seoul
Senyum!!!!!
Seoul garden tq!!!

*Tak ada gambar makanan, pasal tak sempat tangkap dah masuk mulut…

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »