Lilawadi,Kuantan

Entri kali nak cerita tentang sebuah kedai makan dekat Kuantan yang bernama LilaWadi.Kedai ini sebenarnya aku dah lama pergi,sejak dari tahun lepas dah.Lambat sangatkan nak update pasal kedai ini?Saya tahu, “maafkan saya, maafkan saya”.

Dulu aku selalu datang sini sebab nak makan mango cheese cake dia yang memang terbaik.Tapi beberapa kali juga hampa, bukan pasal putus cinta, tapi pasal tiap kali pergi je, cheesecake ini selalu habis.SELALU habis, sebab tahap kelakuan sangat tinggi.(Jangan pakai bahasa ini dalam karangan BM).

Baru tahun inilah aku berkesempatan merasa BBQ yang di tawarkan dekat sini, itu pun sebab member aku si Mie ajak makan dekat sini.Orang belanja boss.Puas hati juga makan BBQ ni, rasa macam nak beli je alat ni, nanti boleh makan dekat rumah selalu.

Jadi sebab semalam teringin nak makan jadi sekali lagi aku datang ke Lilawadi ini untuk menikmati juadah bbq yang di sediakan untuk kali kedua.

 

Jadi sesiapa yang berkesempatan jangan lupa singgah makan dekat sini.

P.S gambar besar pasal tak banyak benda nak tulis hahaha

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »