Lilawadi,Kuantan

Entri kali nak cerita tentang sebuah kedai makan dekat Kuantan yang bernama LilaWadi.Kedai ini sebenarnya aku dah lama pergi,sejak dari tahun lepas dah.Lambat sangatkan nak update pasal kedai ini?Saya tahu, “maafkan saya, maafkan saya”.

Dulu aku selalu datang sini sebab nak makan mango cheese cake dia yang memang terbaik.Tapi beberapa kali juga hampa, bukan pasal putus cinta, tapi pasal tiap kali pergi je, cheesecake ini selalu habis.SELALU habis, sebab tahap kelakuan sangat tinggi.(Jangan pakai bahasa ini dalam karangan BM).

Baru tahun inilah aku berkesempatan merasa BBQ yang di tawarkan dekat sini, itu pun sebab member aku si Mie ajak makan dekat sini.Orang belanja boss.Puas hati juga makan BBQ ni, rasa macam nak beli je alat ni, nanti boleh makan dekat rumah selalu.

Jadi sebab semalam teringin nak makan jadi sekali lagi aku datang ke Lilawadi ini untuk menikmati juadah bbq yang di sediakan untuk kali kedua.

 

Jadi sesiapa yang berkesempatan jangan lupa singgah makan dekat sini.

P.S gambar besar pasal tak banyak benda nak tulis hahaha

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak