The Amirs (Amir Ridwan dan Amir Ihsan)

Lama – lama dulu sebelum wujudnya majin buu yang jahat dan berwarna merah jambu, tersebutlah kisah hikayat yang tidak di kenal pasti asal usulnya.Tapi memandangkan setelah mengumpulkan bukti-bukti dari telefon nokia 6600,n73 Me (dah hilang dekat ulu yam), C902 (James Bond),iPhone 3g, dan iPhone 4 maka terwujudlah blog entri yang aku tulis kini.

Kejadiannya bermula di suatu malam purnama di mana malam ini sangat sesuai untuk robert pattison bertukar menjadi vampire dan jacob black bertukar menjadi werewolf.Maka terjadilah satu pertemuan yang bakal mengegarkan mana-mana pokok yang sempat di goncang, dan kalau di tanya kenapa pokok bergoncang, ka dah kata aku pergi goncang tadi?!!haih`~~

Okay back to the main story people.Sebenarnya nak menulis tentang 2 orang junior aku yang sangat baik dan close dengan aku.dah macam adik aku sendiri dah.Mereka adalah the twins Amir Ridwan and Amir Ihsan.They used to..hurm tulis melayu lah, mereka dulu selalu meminta untuk aku mengajar mereka bermain boling, bukanlah pandai sangat nak mengajar tapi boleh lah tunjuk ajar sikit2.Jadi selalulah hangout dengan mereka berdua ini and we become quite close.Dekat 7 tahun dah kenal dieorang ni.Si amir ridwan aku panggil [email protected], dan si Ihsan aku panggil [email protected]~.

Amir ridwan
Amir Ihsan
kami suka starbuck,kami hokey~
Abang
Atek eh Adik
Time kaya sama-sama
time lepak dekat tiang
Time mencari rezeki (abg kije parkson)
time adik keje (adik kije hatiku)
time sengal2
time dekat kfc abg ajak breakfast kul 4.30 pagi hahaha
abg berpeace sambil kfc..
starbucks again
time kl , teppanyaki!!
time sushi =)
Time birthday Pa (Pa kiri dan hanif yg tembam tu)
time rumah uncle rosli
time raya (baju hitam tu Am, yang ayu comey lote tu My)
time suka suka hati tidur atas katil aku
time berasa model
time selok dengan macbook
time makan satay
time selok iphone (we still do hahaha)
time kopitiam
time main bakar2 sama2 hahaha

Satu disadvantages ialah bila birthday dieorang kn bg dua hadiah, so kalau nak jadi aci korunk kn bagi hadiah sorunk satu, takleh kongsi-kongsi dah hahahaha.Joking!!!anyway thanks for being there, when I was nobody, until I’m towards my way of becoming somebody.You guys are true friends, brother and junior.Although I’m close with both of them, but I’m a littler bit closer to adik, not heart feeling’s Absang cuma the only guy who saw me cried is him hahahahaa!!!! Da macam hindustan siot…Pasai apa?tak payah ar cite dekat sini lol…nanti KRU panggil berlakon pula.

Mula-mula nak tulis lg, tapi rasanya sampai di sini jelah, kalau nk upload gambar semua mmg tak larat, terlalu banyak but I think rasanya gambar dah cukup untuk mengekpreskan my feelings towards them.Love you guys!!!!!

p.s:both of them are taken already , sowy hohohoho

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

9 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »