I don’t want to miss a thing!!!!!!

Siapa yang tak tahu, lagu berhantu ini?Siapa yang tidak menonton cerita Armageddon lakonan Bruce willis, Ben affleck dan yang paling penting Liv Tyler yang hawt tu?Pada waktu itu, Ben Affleck adalah hero yang paling saya kureng minat.Bukan apa, sebab dia penyebab hero lain mati,kira asyik dia je yang hidup.Dalam Armageddon , Bruce Willis mati, manakala dalam Pearl harbor Josh Harnett pula yang menjadi mangsa.Apa kebal beno si Ben Affleck ini?tak adalah kebal mana pun kalau di imbas kembali apabila dia buta dalam Daredevil, the worst superhero ever.

Sebenarnya bukan nak cerita sangat pasal Ben Affleck ini, tapi pasal lagu nyanyion Steve Tyler dari Aerosmith ini yang memang superb lah, bukan calang-calang orang boleh bawa lagu ini.Rockers je mampu,sebab ketinggian not-not di dalam lagu ini.

Lagu ini merupakan lagu favorite ketika berkaraoke.Bukanlah nak kata suara ini, sepower Steve tyler, tapi kalau kata adik Steve tu, orang macam akan terpinga-pinga agak tidak percaya,kerana sejak bila Steve ada adik berbangsa melayu ni?

Apa-apa pun ini aktiviti ketika bosan, jadi bear with it.Tak suruh pun tengok tapi kalau tengok apa salahnya.Dan adatlah suara tak best kan?kalau best mestilah jadi artis syarikat rakaman iye dop?

httpv://www.youtube.com/watch?v=SSXK8LQQAYA

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »