kak awien, kak nurul fatiha =p

Apa?Artis?eh, ye ker?tak perasan pun.

Baru – baru ini berpeluang berkenalan dengan fashionistas(betul ke gelaran die macam ini) Cik Zainatun Adilah.Her name reminds me of someone,hurm, biar je lah.Ok, sewaktu keluar dengan Eyla ni, beratus-ratus orang datang nak minta autograph, hahah tak saya tipu, tak da beratus tapi beribu.lol.

Ada seorang makcik tu siap menemuramah si Eyla ni,bertanyakan sama ada dia artis rakaman tu, apa nama dia eh?Yun?Lisa?haha, marah pula si Alis saya main-main nama dia.Sorry.Kalau dari dekat memang ada persamaan sedikit, sewaktu keluar dengan saya dah macam keluar dengan artis dah.Pengalaman ini mengajar saya supaya jangan cari pasangan hidup yang mirip artis atau artis kalau tak sanggup setiap 5 minit orang minta kebenaran untuk bergambar dengan pasangan anda.Hehehe.Nasib baiklah jalan dekat 2 shopping complex jer,kalau 8…tak tahulah.

1 jam ada 60 minit bahagi 5 sama dengan 12 orang darab (2 jam x 8 mall) = haaaa kira ar sendiri malas nak kira, takda kalkulator.lol.

Zainatun [email protected]

Besau pulak gambar yang saya curik ini,saja je buat besar, senang nampak kan?Eyla ini mesra orangnya, dan mengikut pandangan saya dia adalah seorang kuat bercakap dan suka bercakap, tiada lain daripada bercakap melainkan cakap.(terbelit jari ketika menaip).Famous?Hahaha,menurut pandangan saya,agak famouslah.Kalau tak, tak adalah orang nak minta autograph kan? :-D.dan dia adalah seorang peminat kasut,jaga-jaga kalau tersalah sarung jadi Cinderella pula huhuhu.

Sempat saya memperkenalkan Eyla dengan kawan baik saya Awien dan Nurul.Siapa si Awien ni?betul ke nak tahu?

Inilah awien,nak nama panjang?tak payahlah,nak buat apa?nak ngorat ?mana boleh.Awien ini dah lama kenal dia ini.16 years ok?sangat lama, dah boleh kahwin dah sebenarnya hahahahaha.walaupun dah berumur ehem* tapi Awien tetap macam yang saya kenal sejak darjah 4 dahulu.Kecil dan comey orangnya.huhuhuhu.

Yang sebelah Awien kat atas tu [email protected], kawan baik Awien.Gambar tak clear eh?jap.

ni haaaa eh!!!silap!!!salah rembat

haaa inilah Ayun

Macam familiar muka Ayun ini kan?haaaaa untuk background story sila klik dekat sini.By the way, thanks for the banana chocolate!!!Sakit perut keesokan harinyer hahaha.Jangan lupa claimed Tutti Frutti anda yerp. :-D

Just click here to read the story.(skill malas gitu main link-link) hehehe.

Conversation of the day

Awien:85% lelaki kacak adalah gay.

Eyla:hahaha, gay!(sambil menunding jari ke arah saya)

Saya:kacak ke? :-D

Thanks Eyla!!! :laugh: (thanks pasal kacak bukan pasal gay, :-P )

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »