Menyumbangkan lagu atau “menyumbangkan” lagu

Hello kepada para pembaca, apa khabar?kalau anda semua berseronok macam mana agaknya yer?bagi saya dan kawan – kawan rapat,kami lebih gemar menghabiskan masa di pusat karaoke yang bertauliah di sekitar bandar kelahiran kami, iaitu di Kuantan.

Memang biasalah kalau di waktu cuti semester atau mid sem break, kami menghabiskan masa di tempat-tempat begini.Bukan apa, dulu kebanyakan dari kami adalah artis dari syarikat rakaman tapi memandangkan begitu banyak rancangan tv realiti sekarang ini, susah sikit nak cari makan.

Sebenarnya sudah lama ingin saya memuat naikkan video-video ini cuma ada sedikit kesukaran di mana saya tidak dapat menconvertkan video ini ke bentuk yang lebih kecil.Rakaman – rakaman ini di buat dalam bentuk HD.Jadi agak besar kapasitinya untuk dimuat naik ,jadi bagi mempercepatkan proses , saya telah emnconvertkan mereka ke dalam bentuk yang lebih kecil.

Jangan risau, kepada sesiapa yang ingin menyimpan video clip ini sebagai koleksi peribadi boleh menghubungi saya dan dapatkan video rakaman ini dalam bentuk HD (high definition) sama ada dalam bentuk DVD ataupun Blu -ray.Penggambaran dalam bentuk 3d akan bermula pada hujung bulan ini, jadi nantikan kemunculannya di pasaran.

Tanpa membuang¬† masa saya ingin memperkenalkan penyanyi pertama kita iaitu Amir [email protected] Adik yang membawakan lagu di penjara janji dendangan Awie.Kalau di lihat di sini, suara adik lebih mantap dari penyanyi asal.Tak percaya?check it out.

httpv://www.youtube.com/watch?v=a5B4RBexO5E

Haa macam mana?malatop kan suaranya?

Seterusnya, saya memperkenalkan White [email protected].Lagu yang di bawa beliau adalah kerana kau yang di dendangkan oleh kumpulan Alleycat.Tapi gaya pembawaan Paan lebih oomph dari penyanyi asal.Tak percaya juga?check it out!!!

Kerana kau, ku hampir mati, kerana kau , ku tak berani bawa moto lagi

httpv://www.youtube.com/watch?v=O1npDMM0okU

Haaa!!KEJUK ker?you haven’t seen anything yet.Kepada yang berminat,boleh add paan di facebook beliau.Mungkin ada sedikit dua, tip tentang showmanship semasa mendendangkan lagu.Siapa tahu,mungkin anda bakal menjadi artis top selepas beliau. :devil:

Lagu seterusnya adalah dendangan Amir Ridwan dan Saya iaitu lagu berhantu gemuruh,nyanyian asal Amy dan Awie.Kami cuba yang terbaik untuk membuat persembahan tapi kalau tak sedap jangan kutuk yer…listen to this..

httpv://www.youtube.com/watch?v=JlG5q1BRvsA

haaaa~~tu dia!!! macam mana?ada komen?kalau ada sila tinggalkan komen anda di bawah yer.Kalau ada nak request ringtone untuk telefon mudah alih anda,haa itu project kami yang akan datang, akhir kata, let muzik heal your soul, and sediakan payung selepas menyanyi .tata!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak