Pengaruh rakan

Sebenarnya tujuan asal aku hanyalah untuk mendownload bagi pihak rakan, entah macam mana aku boleh terlekat pulak dengan series smallville ini aku pun tak tahu.

Maybe cara penyampaian cerita dia yang buat aku berminat nak tengok ataupun lakonan lana lang (kristin kreuk) yang semakin menambat hati.Let face it, siapa yang tak mahu jadi superman ini.Dengan kebolehan yang luar biasa, banyak benda boleh di buat, dan sekali -sekala boleh selamatkan damsel in distress kan…Kira boleh jadi knight in the shining armor :rotfl:

Tak sangka Lex Luthor yang merupakan arch enemy kepada Superman ini sebenarnya baik.Kalau tengok daripada series, kebanyakan faktor yang mendorong Lex jadi jahat adalah faktor sekeliling dan orang yang disayangi (boleh bayangkan Helen yang kononnya mencintai Lex sebenarnya jahat nak mampus).Kebanyakan orang mungkin akan bagi respon, alah cerita , alah pengarah dia yang suruh buat macam tu, alah itu rekaan oranglah..Saya tak berapa agree dengan benda ini, (saya pulak tetiba ..)..kebanyakkan cerita diolah dari perkara sebenarnya.Dari apa yang dilihat seharian,apa yang di alami dan ditulis menjadi cerita.

Ok, aku dah ke laut lagi, jadi sebenarnya nak cakap adalah pengaruh rakan sangat kuat, jadi kalau kita jenis tak kuat semangat, kita akan terbawa-bawa , kira aku nak salahkan si Paan lah yang memperkenalkan aku dengan cerita ini ahaha..tak adalah sampai macam tu, atleast dalam menemani aku di waktu lapang cerita ini.

P.S Kristin Kreuk pun ada pengaruh besar juga 8-)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »