Man On The Run – Dash Berlin acoustic (guitar cover) – Mysara

Entri yang lepas, saya letak tentang sepupu tercinta, Si batrisyia.Kali ini saya ingin kongsi video yang memaparkan penyanyi cilik si Mysara Nasir.Kalau sesiapa yang pernah mengunjungi blog saya dulu mesti pernah mendengar tentang Mysara Nasir ni.Takpelah kalau tak ingat, tapi video yang akan dipaparkan ini akan mungkin boleh mengingatkan atau memperkenalkan anda kepada  My.Berlainan dengan video-video beliau yang lain,video kali ini istimewa sikit, sebab kali ini My di temani oleh kakaknya.Nak tengok bagus tak bagus, silalah tengok sendiri.Semoga terhibur.

httpv://www.youtube.com/watch?v=j32v_8okOl8&feature=youtu.be

Saya tahu, saya tahu, dah dua entri saya mengelat dengan meletakkan video sahaja, lepas ni saya update entri bebetul.Janganlah marah aduyai punya pun.Nanti saya kongsi entri yang panjang lebar sampai tak ada orang nak baca.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak