Trisyia berbakat besar-Metro

Semalam, pagi-pagi lagi tapi selepas subuhlah dah dapat berita tergempar.Berita apa?adakah berita tentang orang minyak yang curi makan nasi minyak?oh bukan, Cuba teka?alah lambat sangat nak tunggu teka-teka.Penyanyi kecil molek kegemaran ramai,Trisyia masuk harian metro.

                         Trisyia Harian Metro 11/17/2011

Meluas betul liputan yang di terima oleh Trisyia sekarang.Bayangkan kalau dia tidak mengalami masalah kesihatan, for sure sekarang ini kami sekeluarga sedang dalam perjalanan ke Kuala Lumpur untuk melihat dia perform.


Semasa bawa Trisyia, berjalan tempoh hari, ramai juga peminat yang bertanyakan kenapa Trisyia menarik diri.Letih pula saya nak menjawabnya, yelah, memang tak disangkal ramai yang meminati Trisyia yang jauh lebih muda dari peserta Idola Kecil yang lain.Berumur 8 tahun pun , tapi boleh memberi saingan yang cukup kuat untuk peserta-peserta lain yang lebih dewasa berbanding dengan dirinya.

Teringat ada seloroh daripada bapa salah seorang peserta IK4 “tahun ni Trisyia bagilah peluang dekat anak uncle yer” Ternyata impak yang di berikan oleh Trisyia amat besar, sehingga di geruni oleh peserta lain.

Mungkin ada yang tidak sempat untuk membaca metro semalam, gara-gara khabar yang jualan metro di Kuantan cepat habis.Sewaktu, ibunda turun membeli harian metro tuan punya kedai itu bertanya “Kenapa ya, harian metro hari ini laris sangat? ” :-D

bagi yang terlepas berita gempar dan sensasi boleh lah ke pautan sini,TRISYIA BERBAKAT BESAR untuk membaca secara online.Syabas di ucapkan kepada Trisyia sekali lagi :-)) .

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

  1. Saya suka semua yg radin catat dlm through my eyes. Saya peminat adik trisyia, Dengan ada nya TME dptlh saya mngikuti jadual hdp adik trisyia mnjalani hdpny, selps what ever lah… Saya harap radin jgn berhenti dari mnulisny lagi,I want more….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »