Weekend is coming

Sabtu akan menjelang dan Ahad akan menyusul.Jadi 2 hari ini menandakan, the weekend is coming.*Sambil background lagu , santa is coming to town di mainkan secara akustik.jadi plan weekend ni macam mana eh?

Tynana mengajak ke cameron highland, menikmati permandangan indah sambil memakan strawberry,jagung manis dan juga ubi apabendatahakutakingatnamadia.Tapi itu bermaksud aku terpaksa keluar dari kuantan tercinta.Which I prefer not to,since I got another plan in my mind.

Ada beberapa benda nak kena buat weekend ni.1st, wedding dekat jubli perak besok.Memandangkan ayahanda yang meeting esok pagi, aku tak pasti sama ada akan ke wedding itu ataupun tidak.Mak Tok mungkin akan pergi since sedara belah dia kawin, jadi mungkin aku akan jadi pemandu terhormat esok.

Sebelah malam, aku ada sedikit project dengan Feekir yang perlu di selesaikan, project apa?kena tunggulah kan?tak bestlah cerita dekat sini.Sampai masa, bertemu jua, dua hati bergabung jadi satu.*Cedok dari Merong.

Ahad pun sama, hopefully project ni berjalan dengan lancarlah hendaknya.Amin.

Aku berharap dia dapat turun kuantan minggu ni, tapi macam samar2, blur2 jer.Takpelah dia ada test so kena faham kan…

Takpe saya sangat memahami orangnya.Sorry sebab entri ni short sangat punya pun.da entri panjang, tapi nantilah aku upload eh.KBai!!

Dah ada 400 like* :cake: …thanks!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »