Update tentang Pepero

Dalam entri yang lepas aku ada tulis pasal status Pepero. Jadi baru sebentar tadi ada kenalan yang bagi link kepada satu entri mengenai status terkini untuk Pepero. Aku tak tahu lah nak cakap se terkini mana , sebab lepas aku selidik ( pergi cari source je) post tu bertarikh 27hb March 2014 yang aku dapat dari page HALAL KOREA.

Untuk info lanjut siapa HALAL KOREA boleh baca di bahagian ‘about” page berkenaan

Gambar bawah ini adalah perbualan antara HALAL KOREA dan LOTTE yang telah di terjemahkan.

Perbualan status halal peperoKepada yang nak cari sumber gambar di atas bolehlah melawat page HALAL KOREA . Dibawah adalah post yang aku baca tu.

postUntuk info lanjut boleh baca dekat ruangan komen di page berkenaan. Ada beberapa isu yang timbul dan di jawab di situ.

Kalau ada yang rasa claim dari LOTTE tu dah cukup untuk menghilangkan was – was dalam diri, terserah.

P.S: Pendapat peribadi, better elakkan buat masa sekarang.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak