Di sini saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang teringat, sudi,sudi ingat, memang ingat,baru tgk tarikh dekat facebook, myspace, calendar yang mengucapkan selamat hari lahir kepada saya.Pejam celik, pejam celik, dah setahun berlalu, kalau tahun lepas saya tidak dapat semua panggilan telefon kerana berada di dalam gaung Ulu YAm , tahun ney tak putus-putus telefon dan msg saya terima.Terima kasih kepada Kak Ja kerana menjadi orang pertama hehehe.Remember your promise eh? :laugh:

To Miss D its already been 3 years since we met and thanks for sticking by me for all this time.Although we always bickering about small stuff, like our Muet result but atleast both of us didnt score band 2 and taking international ‘courses’.Well maybe international thingy didnt suit us, or the requirement for the international ‘courses’ is that damn low?Band 2 hehehe….well some people even post on their shout out once ” perfect, i can’t be”…Yoda like~

I can’t list down the people who wish me happy birthday, but thanks to my family , friends, bestfriends, soon to be friend,face friend, friend’s of friends and semua semua lah…hehehe Dia when I came back maybe we can go photoshooting together since I had changed my mind not to sell my 1000D hehehe.Please comment on my grammar yar :-P Its manglish since my reader and viewer mostly came from Malaysia, and most of them got lower than band 3, i thought i need to mix things up a little bit.Ada satu time ney, sorunk minah ney berkata”susah lah baca blog Pae, semua dalam english” , I was like, uik?kan semua tu english biasa jer, takkan lah rumit sangat…So for consideration, I turned it into manglish.

Thanks to Mr. idham and btw bro, our contract didn’t include A- right?kalau tak demam lah nak belanja ko bebanyak.muahahaha :rotfl: .i still remember last year i had an accident with Mr Idham on his birthday.Am, Agy, Me, ,my cousin Najwa and Aman dalam perjalanan balik ke rumah.Sampai dekat roundabout Ikip (those who live in Kuantan must be familiar)..Kiteorang kena langgar dengan Trak Penunda, Abis kereta Agy, memandangkan truck tu langgar bahagian belakang, memang tempat saya kene paling teruk sekali.Nasib baiklah,Agy duduk depan.Cuak jugak pasal Idham yang bawak time tu, aduyai.Kena pulak tengah hujan haih~Dah sedih abis kesah ni.Bawak bali Razi leklok, nak battle 360 ney hehehe.

Tgh tulis blog ney hujan pulak, sebijik macam tahun lepas hurm~hari ney settlekan pasal pratikal training dengan Zul.Alhamdullilah settle dah semua.Now nak tunggu briefing tu jer baru kasi settle semua bende.Zul maybe balik hari ni, so tinggal lah aku dengan Afif jer.Bobot?Bobot dah pergi Genting bergembira hehehe enjoy your stay kat sana.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

8 Responses

  1. Hepi besday to u, hepi besday to you,hepi besday to pae, i meant princ3 happy birthday to you ..god bless you
    :rotfl:

  2. Babe , hapy burf day to you…Hope you lead a good life and settle down witht he charming Miss D :-D

  3. Di sini abg ingin mengucappkan selamat hari lahir kepada putera yang sangat2 diperlukan hehehe..semoga panjang umur dan murah rezeki. :rotfl:

  4. thanks for the review kak dia, :-D but since most of my friends and viewers have difficulties in english..manglish is the best choice, for now…hey i got a new family in town the 40d :-D ..although i only have the lense kit..i could borrow yours can?and i want pezen (present :-P )

  5. Happy belated birthday. it’s cool to mix our mother tounge with second language as they help us to improve our speaking skills. encourage yourself to write more in english, nnti nak publish post, u re-check again! it’s ok to make mistakes here and there. :) jum la gi photoshoot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak