Tahniah!!!!wawa..uhukk uhukk =,)

hahaha, nakal tajuk kali ney.Okeylah, kita mulakan cerita eh..korunk tahu kan tentang Sukan Malaysia @ Sukma alah takkan World Cup tahu Sukma tak tahu ngeh~~Okey kali ini, aku tak berentap dalam kejohanan yang penuh gilang-gemilang ney memandangkan tahap kehebatan tak membenarkan aku untuk menyertai acara sedemikian rupa (Yo lar tu, bukan dah overage ker? :laugh: )..Ye saya dah overage, ok I get it.Okey, okey kejohanan ney sedang berlangsung di Negeri Melaka.

Apa yang hendak diceritakan kali ini adalah kerana cousinku yang comel lote si Radin Najwa Arifah @ Wawa telah berjaya mengendong eh mengondol pingat emas bagi acara Single sekaligus memecahkan record Sukma bagi acara perseorangan dan melakarkan sejarah dengan melakukan jatuhan sempurna(perfect game lar) bagi kejohanan kali ini.Beliau juga telah mengutip pingat perak bagi acara trio, dan the latest news that I just received mengatakan bahawa die berjaya mendapatkan Gold bagi acara berkumpulan serta mengaut satu lagi perak bagi acara All- Event.You GO girl!!!Hopefully beliau akan mencatatkan kegemilangan yang serupa dalam acara  masters nanti.more stories.

Good Luck And HigH Score.Lebiu :-D

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »