When you wish upon the star

Nowadays the sky is very cloudy, jangan kata bintang, bulan pun tak boleh nak nampak kekadang.Sianlah ke werewolf2 tu nak jadi werewolf kan?today tak pasal2 demam,so memang tak ke mana2 lah satu hari ni, malam je keluar minum kejap.Hari ni dapat lesson baru, kalau gear tak masuk P kunci tak boleh cabut hehehe.Risau betul tadi apasal lah lubang ney makan kunci.Ye saya tahu, saya tak reti auto, berbanding dengan org yang tak reti manual lagi, I think I’m not that bad :laugh: .

Hari ney makan roti 3 keping sampai la ney tak makan pape.Tu pun roti makan pasal ada org suruh makan,kalau tak, tak makan la jugak kan.I’m sick and alone today.Alone, I hate it actually.I used to be,once, but then I came in contact with those eartlings and I started to love being around this so call human.Drama,love, relationship,sadness,laughter,blackmail,warning,macam2 ada haih.Org kata kalau kita wish dekat shooting star nanti wish akan menjadi kenyataan.Tapi I know tu semua crap,ada ke wish dekat tahi?tak patut langsung dah la tu, wish dekat tahi bintang, bapaklah busuknyer kan?kan?kan?kalau nak wish, baik minta pada yang Maha Esa.Disertakan dengan usaha , wish kita boleh jadi kenyataan.

Most of the time, I like to take actions, and sometimes it will be more fun when sitting around doing nothing and see those event turned into our favor.Kekadang,benda kita tak expect jadi,and when we expect too much tak jadi pulak.Sedih, Sad,its a sad,sad ,sad situation hurm what i gotta do to make you love me?what I gotta do to make you care?Ske lagu ney, ironic kekadang bila lagu2 yang saya suka nyanyi dulu boleh relate dgn pengalaman saya sekarang.Nasib baik lah takda lagu yang di kendong tak dapat,yang di kejar berciciran.Kalau tak memang kena setepek atas dahi saya.hahahaa padan muka :-D

Hari tournament dah makin dekat, takut pulak rasa.nervous pun ada.mengigil pulak sekarang ney,eh bukan mengigil pasal kipas pasang no 3 and hala ke saya yang tgh kebah demam ney ker?okey , okey slow kan skit kipas..haaa baru ok.Suam-suam kuku orang kata, kuku kita suam ker?tak pernah amik termometer ukur pulak kan?ada sesiapa di luar sana yang pernah buat experimen ney?kalau ada tolong confirm kan balik..

Tadi jumpa krol, selow jer kan “SAS dah nak dekat siap, bila nak kahwin?hahaha” terkedu saya tak dapat nak jawab.For the first time, i don’t have an answer.Well,kalau tak kira time bila org tanya saya “mana datang dulu, ayam ke telur?” haa tu pun saya tak dapat jawab jugak. :-D

Star,star , star, starbuck.Cakap pasal starbuck ada pulak yang bagi teori, star=israel alah tkkn korunk tak tahu bendera israel aduyai.Then buck = money = duit .datanglah terma duit israel.Memang tak leh sangkal lah kan benda2 segera ney semua dari israel, memang dunia dieorang pegang tak boleh buat apa.Mesti korunk marah kan kalau ada org boikot tak makan mcD , oit Big Mac die best la,mana leh french fries die terbaik,haaa memang memang susahlah nak tinggalkan sekaligus kan benda2 yang sedap tu tapi apa  yang kita boleh buat adalah dengan kurangkan penggunaan, itupun dah cukup baik :-D .kadangkala jgnlah tegak benang yang basah, nak tunjuk kita sokong satu2 benda tu ynag confirm2 da salah.

star star star starfish, starfish paling famous adalah kawan sponge bob kan?haa baru jugaklah tahu pasal sponge bob ney ye la sejak due menjak ney dah buat cupcakes kan so kena la tgk design2 yang comel dan menarik.Tu sampai dah kena gelar vampire tu,mata sampai tak tido.ada satu design baru buat, ney custom made punye.order khas dari satu kawasan bukit bukau hehehe..

Guess who am I

besok nak siapkan order untuk di bawa ke KL.Hope orang KL suke la iyerk..hehehe

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »