Seharian di kuantan

So akhirnya sampai jugak dekat kuantan bandar palma.Tak sabar nak jumpa Miss D.So sampai2 terus settle a few things,(Miss D tahu pasal apa :-D ).So lepas siap-siap terus pergi ke rumah Miss D, ambil dia.Okey baju sama pulak warna, sepasang pulak.Kiteorang singgah balik rumah saya kejap, antar barang, dari KL tak balik rumah lagi.Lepak kejap dekat rumah saya, sambil tunggu parent saya bersiap, she told me something.OK, benda tu agak tak masuk akal lah kan.Takda orang akan agree menda ni.

Bahulu untuk nakik

Nakik suka bahulu, so there you go.Dapat bahulu akhirnya hehehe.So sambil menunggu berbuka puasa dekat Tjantek , terdapat beberapa aksi org yang tak sabar nak berbuka puasa.Ngeh~

nakai ni
she’s cute isnt she?

Lepas kenyang mkn di tjantek.Kami berdua singgah di TC mengambil angin.Ok, die mmg suke laut, dan pasir pantai :-D .Lama tak lepak TC, lain rasa.Mungkin pasal lama tak pergi kot…hur…rindu hahahahaha

Iman call nk KFC, so singgah kfc jap before blk…Nasib nk KFC, mcd penuh giler.Beratur bkn main panjang lg.Hujan rintik2 bila balik, hujan rintik2 air bergelora.hehe

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

17 Responses

  1. Eh aku kenal budak perempuan ini, dulu matrik sama…
    WAhh good luck bro, korunk sweet giler… 8-)

  2. Belek punya belek,terlepas post ni rupanya.Comelnya kamu berdua… :-D
    Bila nak tunang ini? :-P

  3. diyanalah princ3 silap nama tu , isk..
    ni tunang you eh?she’s cute .. :-D
    pakai baju sama pulak, janji eh?

  4. Kenapa nak jeleh?saya jeleh juga lah, nak tangkap gambar macam ni dengan my hubby.Edward with his Bella.

  5. Hahahaha, baru nampak dekat ECM tadi.Date depan parkson kot, siap kongsi *buckZZZ :-P

  6. Yup2, I agree.Sweet sesangat dua orang ni..Baju sama pulak colour :-P
    Semoga berkekalan yerp, Miss D is so lucky :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »