Selamat hari raya aidilfitri

Pejam celik, pejam celik.Sebulan dah berpuasa dan esok akan tiba hari raya yang dinantikan oleh semua yang berpuasa penuh dan tidak berpuasa penuh :-P .So Di sini saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua yang mengenali saya, para readers, blogwalker,fellow blogger, stalker :-P dan juga haters.Minta maaf sekiranya ada yang terkasar bahasa,samada sengaja atau tak sengaja,termakan tanpa kebenaran,tercakap benda tak sepatutnya dan juga termasak benda yang tak sedap  :laugh: .

Tahun ini agak berbeza dengan tahun-tahun lepas kerana kalau selalu tahun ini aku hanya membantu mengemas rumah, aku banyak menghabiskan masa di dapur membuat tempahan cupcakes untuk raya ini.tak menang tangan di buatnya, dan di waktu inilah aku harap aku mempunyai lebih dari sepasang tangan hehehe.Terdapat juga beberapa tempahan untuk menyambut hari jadi dalam waktu terdekat ini.Alhamdulillah perniagaan still berjalan dengan lancar walaupun ketiadaan aku di kuantan agak menyukarkan urusniaga di kendalikan.Nampaknya kena buat satu blog khas untuk cupcakes mcm Kak Dya pernah suggest dulu.kalau tiada halangan mungkin minggu depan akan start blogging pasal cuppies.Tahun ni, nak banyak sikit ditangkap gambar dari menangkap, since last year, aku notice gambar aku ada beberapa kerat jer ada. :cry: .Muka semart pun tak guna kalau gambar takda betul? :laugh:

Raya semakin lama semakin meriah di kuantan, ye lah dari tahun ke tahun semakin ramai kenalan,Kuantan memang kecil tapi that’s what make us close..hehehe.Tadi dapat jemputan open house dari azli dekat temerloh, planning nak pergi boleh singgah maran lepas tu.Esok pagi lepas solat aidilfitri, mesti terus menuju ke rumah mak tok dengan opa.Pepagi pekena rendang masakan mak memang masyuk ( kegemaran dia :-D ).

Encik farid [email protected] takde pulak dekat sini time raya since die satu keluarga balik beraya di sabah.So partner in crime takde ar nak hangout macam tahun lepas.maybe tahun ni lepak dengan ‘adik-beradik’ kat kuantan je lah, maklumlah aku jarang balik kuantan, dan semalam baru je lepak dengan dieorang.Nda ti aku akan pulang dari seri menanti hari ahad ni.Ada tugas untuk aku memburnkan cd perkahwinan kak ku farah.InsyaAllah kak ku farah akan pulang ke Malaysia minggu depan.Everybody knows what this meant ayte? hehehe kepada pengujung blog ku, kemana korunk menyepi sehingga raya baru nampak batang idung, especially kepada Amran36, layan Starcraft 2 sekarang tahu bro hehehe.

Ok lah, kepada kawan-kawan universiti,sekolah,tadika,tabika,intitusi,kolej aku, selamat hari raya juga, jangan noty2.And to my fellow stalkers, continue to support me and please atleast click the ads for me, boleh dpt duit raya sikit, and i can treat you, my gei friend minum… huhu…okey tata :rotfl:

P.S its good to be back in kuantan and be close with the one WE love.Happy Raya

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak