saya Sudah, anda bile lagi?

Apa macam dengan tajuk tu ?biasa dengar? kalau tak biasa tak tahu lah kan hahaha.So today I hang out with my aunt Datin Nor with his son, [email protected] (bukan PHD yerp).Since our abg AC mizal ada di kuantan, so singgah lah sekejap di hotel Seri Malaysia untuk melihat promosi beliau.Gempak jugak dengan orang ramai yang hadir, kalah PC Fair kat MegaMall tu.Talking about PC Fair, I’m wondering if I should bought myself a new laptop not that I have problem with the old one but since Im expecting something from the State @ USA ;-) .Maybe those who can guess dah boleh guess, somebody yang tak boleh guess pergi lah Zaraker, Dkny ker, Esprit ker,tough ker, ahahahaa( kenapa banyak sangat gelak ney?sampai sakit tekakaduyai).Ok,Ok back to the story so lepak la dengor jap ceramah ,, macam ceramah agama la pulak so dengar la promotion dari Ac , meamng hebat abg AC ney, dari jual gelang sampai ke rantai, ada product baru bakal masuk, tak lama lagi ada handphone,laptop and paling gempak motorsikal!!!! How cool is that?memang tabiklah sama abg AC.Sementara Abg AC duduk ( berdiri tak duduk pun) memberi ceramah, kiteorang lepak dengan manager beliau Abg feroz dengan Baggio.So lepak borak2 skit sampai masa angkat kaki ler.Oh lupa, terjumpa dengan kawan se diploma saya kak Belle yang turut berinterested nak join the kompeni.So sapa2 yang interested boleh lah email saya yerp.Afterwards kiteorang singgah makan kejap dekat Sherwood berdekatan dengan pantai selamat , sempat lah bantai makan lamb chop kejap.Stok nasi lemak sambal kerang dengan tiramisu starbuck tadi dah abis so macam tak paham pulak memang kena refill la kan tangki ney.My aunt ada tournament boling malam ney, and the first prize is a bowling bballl so goodluck aunty and high score hahahaha( gelak lagi) teringat time2 main boling dulu, itulah announcement pihak penganjur berikan sebelum memulakan permainan.So saya pun pulang….Malamnya dapatlah result, my aunt menang no satu huhuhu alah tgklah sapa coachnyer kan :laugh: .

P.S i prefer A rather than B… ( tapi amik gop gambor dengan B)..

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

8 Responses

  1. hahaha…nor tak nak join dan jadi macam Nazz?hehehe
    bolwing besh?it suppose to be terBAYeK!! :yes: :yes: (ala – ala two thumbs up)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak