S.A.B.A.R

So last Monday was somebody birthday, it’s not like i forgotten my real plan is to wish her at the last minute of her birthday eve,since somebody told me “a person will remember the first person and the last person who wish them “happy birthday”.Well, you’re going to love the first person who wish you and you’re going to get mad with the last person who wished it.Well i prefer the last since LAST but not least.The first will get many competitor and people might end up forgetting the first but people won’t forget the LAST since it will be the last thing that will come to their mind and it will become the strongest thing that will stick in their head.

Example, will you remember the first word of the book that you read or will you remember last word of the book?come on silly it will be the last doesn’t it?”THE END” hahaha ok,ok its looks like that i have taking to much turning point.So let get to my MAIN point.

Saya disini ingin mengucapkan Selamat Ulang Tahun yang ke 21 tahun kepada Siti Adilla Bt Abdul Razak @ SABAR..Semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki dan sentiasa sukses dalam setiap benda yang anda lakukan dan kejar.Jangan lupa untuk mendaftar sebagai pengundi kerana undi adalah tanggungjawab rakyat Malaysia.Eventhough you are now legal of age to enter all of the nightclub in KL jangan lah pulak merayap ke tempat- tempat begitu kerana Malang tidak berbau dan pakailah topi keledar dan ingatlah PET SHU anda.Anda mampu mengubahnya.Hope anda akan lebih matang dan mampu membuat keputusan dengan tepat dalam setiap masalah.Tak kira la dari segi pembelajaran atau perniagaan semoga happy dan ceria selalu.Hope the t shirt fits and the perfume smell good on you.Jangan nakal2 dan jangan terlampau memikirkan Edward Cullen kerana samada anda sedar atau tidak die adalah adik saya mauahahaahhaa so take care yourself and Happy Birthday!!!!! :rotfl:

this song is especially for you

httpv://www.youtube.com/watch?v=9Hk9ede6UTU

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

25 Responses

  1. haha!~ actually, i also dunno bout jeju island.. it just i saw many korean drama and they always mention bout jeju island. even have a shoot overthere.. nice place i think.. :-D

    i think everybody got a wrong person. dats not me. sorry guys, i`m not a celebrity, but if u still want my signature, dats ok !~ :cute:

  2. Wahhhhh!!!!!!! u got into the newspaper?awesome!!!!! :rotfl:
    mind if i get your signature?

    1. Amran:no comment dude
      Fyna:ada rupa celebrity kan?
      Faressha:kena charge one signature rm100

  3. sorry guys.. i`m just jokin.. i`m not korean (but can speak korean :-D a lil bit) i`m 80% malay actually and 20% chinese( my great grandparents) ;-) but dunno y i look like korean? hurm.. :cute: hehe..

    tak sabar? time kacih abg.. abg fadli jeles ngan sume rasenyer.. hahaha :devil:

  4. SABAR? tapi orgnye tak sabar2.. kekeke.. wah wah.. korean konon,chinese konon.. ni zhidao huayu ma?

  5. Do you still have relatives over there in korea?You went back there occasionally do you?

  6. u didnt wish my birthday, dear..
    its sad, so sad,.. its a sad sad situation.. and its gettin more and more absurd~

    ~ aku juga hanya inginkan kau setia..~
    love dat song baby~

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »