Nasib Bf Setia

I got this from the internet, don’t take it seriously,just for fun ok?

Hari tu ayang tanya tang mana kita sayang kat ayang.Kita tak dapat nak jawab time tu, dan ayang merajuk dengan kita pasal kita dah penat nak layan.Ayang call kita malas nak jawab.Satu hari duk memikirkan jawapan.Sayang kita kat ayang sangatlah kerdil kalau nak di bandingkan dengan cinta Taj Mahal dengan Titanic, maybe sebab tu lah ayang selalu merajuk erk?Tak tahulah, setahu kite:

1.Kalau ada buah epal, kita bagi kat ayang.kalau ada dua buah epal kita bagi yang besar kat ayang.

2.Ayang ney takda lah cun sangat , tapi kita tak pernah kutuk ayang ni tak cun.Tapi kite yang hensem ney ayang lagi nak kutuk depan member kita,kate kite tak hensem langsung,Siti Nurhaliza lalu depan mata,kita diam jer, takut kalau puji kang ayang marah.Mat Indon kat depan Shopping mAll ayang gi ngorat  time kita pergi tandas siap mintak no phone lagi.

3.Sebelum kenal dengan ayang kita tak pernah ada gf.Tapi selepas ayang kenal kite, genaplah 2o koleksi boyfriend keseluruhannya.Kita tak marah pun ayang playgirl, tapi ayang kata kita mcm sami Buddha.

4.Pernah ayang tanya kalau ayang jatuh cinta dengan lelaki lain, apa yang kite akan buat, kite kata nak bunuh lelaki tu.Tapi kalau kite jatuh cinta dengan perempuan lain, ayang kata nak bunuh kite,mak kite, ayah kite dengan nenek kite.

5.Setiap kali berjumpa kita bagi hadiah kat ayang, tapi setiap tahun birthday kite ayang kata dah lupa.

6.Kitarosakkan headphone ayang, kita belikan discman baru.Ayang rosakkan kereta kite, ayang buat dek jer.

7.Ayang datang rumah kita, kita tido atas sofa, kita datang umah ayang kite jugak tido atas sofa.

8.Sekali ayang demam, kite diet 3kg pasal nak jaga ayang, bile kite demam ayang naik 3kg pasal habiskan makanan kite.

9.Kite tak pernah kata ayang pendek,ayang marah kite tinggi sangat, member ayang ketawakan ayang.

10.Mak kita belikan rantai Tiffany ngan ayang.Mak ayang tak pernah ajak kite makan kat rumah ayang sekalipun.

11.Kucing rumah kita bersalin,kite bagi anak kucing  paling cute kat ayang,2 hari je ayang bela dah mati.Ayang tak kate pape pun.Ayang bagi ikan emas yang dekat nak mati kat kite, 2hari kite bela dah mati.Ayang kata nak bunuh semua anak kucing kita.

12.birthday ayang kita tak pernah lupa, tapi birthday kite hari ni ayang tak pernah ingat.

SETAHUN DUA MEMANG INDAH SELEBIHNYA HANTUK KE DINDING.INILAH NASIB KAUM ELLAKI YANG SETIA..

ada banyak lagi tapi malas nak type…

Thanks kepada Lan Doz

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak