happy birthday Abg [email protected] Am

Macam ada yang tak kena jer dengan title tu,Silap sepatutnyer Am @ Abg Farid so today my cousin dah masuk 24, semoga panjang umurnya dan murah rezeki.Tentang benda kita bincangkan tu, nanti bila ketemu kalau ade rezeki, adalah iyerk.Don’t worry yerp dah tahu dah apa yang patut dilakukan.Satu peringatan kepada Am jgn menghampiri mana-mana roundabout dan di nasihatkan supaya keluar pada malam ini  :rotfl: .

Masih segar dalam ingatan, pada tahun lepas di tarikh yang sama, kami (saya,agy and a few of my cousins) ditimpa musibah apabila kereta yang kami naiki dilanggari.Oh bukan,bukan,bukan sama sekali dilanggar oleh perempuan yang melanggar kereta itu, tidak bukan dia…Sensitif topik langgar2 kereta ney :-D .Tapi dilanggar oleh trak tunda yang kami syaki ingin mendapat hadiah sagu hati untuk hari raya haji pada keesokan harinya.IT ramp us so hard until agy’s car yang diketika itu dipandu oleh birthday boy hampir terlipat 2.Aduyai, nasib baik tak jadi lempeng,boleh pulak si pemandu trak mengatakan kami tidak kelihatan,walaupun mereka melanggar bahagian tengah sisi kereta.Sejak itu roundbout kecik tersebut menjadi igauan uih..Itulah orang tua berpesan jgn terlampau seronok nanti ada yang menangis (memandai jer)…tapi maybe kiteorang have fun kot the whole day and that balasan yang kiteorang dapat.

Nasib baik kami survive dengan tiada kelukaan di badan.Walaupun ada sengal-sengal di badan hasil impakan pelanggaran.Walau bagaimanapun memang pelik la kerana pemandu trak cuba nak mengelak dari kesalahan yang dilakukan, ikutilah contoh perempuan yang emalnggar kereta di mana dia berbangga telah melanggar dan membayar kerosakan kereta.Siap ada resit iyerk? :-P BTW, jgn langgar kereta buatan jepun kerana cost membaiki kerosakan mereka lebih tinggi dan mahal berbanding dengan kereta buatan malaysia hehehe tapi kalau die nak langgar tak boleh buat apa kan?annti die ganti jer..dan bagi die simpan resit hehehe…

I really miss the good old days , kite menjalankan aktiviti berbreakfast bersama2,dan melepak bersama2, yang dimana kalau pagi bukan breakfast, brunch pun belum tentu sayanya kalau tidak Idham yang bersemangat datang mengejut di kala waktu beradu ku muahaha.So kalau turun nanti lepak sesama iyerk…So goodluck in life , stay cool, smooth with the girls,and berjaya dalam kehidupan yerp Mr Darkest Killer :evilgrin:

farid kamil taking the pic,
farid kamil taking the pic,

P.S due to sensitivity for certain viewers, gambar kejadian itu tidak dapat di uploadkan.

P.S2 if your love one had an accident, don’t be so rude dengan meletakkan phone tanpa menanyakan keadaannya akibat kemarahan atau kecemburuan :cow: anda

P.S3 belilah xbox 360 sbab lagi murah

pSp kesian ami kerana kehilangan milik nyer…. (tetiba)

PsPGo kepada sesiapa yang hendak membeli address bagi wordpress boleh deal dengan Your truly Mr Nazz, di mana anda boleh memilih adress kegemaran anda tanpa sekatan, but unfortunately kami tidak menerima sebarang pemintaan untukk menukar Url kepada masam2,atau hangit2, atau tengik2, even the most famous bcuk2 haha (I’m just kidding, good one Amiw)….

The favorite quote, Peace… No War

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

13 Responses

    1. zaman am belum 24 hehehe hurm, time ney ikut am teman agy beli ubat straighten rambut tak silap…

  1. Jgn memain pasal MELAKA Ah~~~~~
    GILE APE MEN KAZEN KO NEY< TAK PAHAM AKU<GATAI BEBENOR APA TINO SEKOR NEY.. :reallypissed:

  2. suruh jer slut tu bau ketiak aku, hehehe
    And siapa pulak yang men langgar2 ney?gile apa langgar kereta org… :pissedoff:

  3. wow..tertarik die ek kepada cousin2 you, mcm dah takde maruah jer loncat2 cousin2..such a slut :dog: …kalau i , tak kan kot nak amik bekas cousin2…

  4. amran:takda org yang nak gi bau hahaa
    princess:nice one princess, remind me kepada perempuan toot.perempuan toot yang gilerkan cousin2 I hehehe..and i repeat COUSIN2 I… :shout:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »