Matahatrisyia~

She might be new to the public and her voice maybe not as strong or powerful as aretha franklin or even jacklyn victor of Malaysian Idol, but she take a few little step of hers to pursue her career in singing.Only 5 years old and nothing going to stop this girl from singing her heart out and showing it to the world.Just like i already promised all of you, here’s one of the other video clip from Batrisyia title MATAHARI by Agnes Monica.Enjoy the video clip and give support to Trisyia~

httpv://www.youtube.com/watch?v=IQDu5Pky5IA

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

8 Responses

  1. kesian pulak antie tengok trisya nyanyi..dah lah nyanyi lagu sedih..at the age of her..

    macam ..!!! tak sesuai pulak on my second thought trisya nampak macam di abuse..je
    :panda:

    1. cabaran menjadi anak seni memang sukar dan payah.Dari kecil dah kena tempuh supaya menjadi insan yang bersemangat waja.hehe

  2. kesian pulak antie tengok trisya nyanyi..dah lah nyanyi lagu sedih..at the age of her..

    macam ..!!! tak sesuai pulak on my second though trisya nampak macam di abuse..je
    :panda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak