Batrisyia – Batrisyia

Baru – baru ini saya ke KLCC di mana ekspo beli lah barangan buatan Malaysia diadakan.Baharulah terbuka sedikit mata ni tentang barangan buatan Malaysia banyak jugak yang menarik dan unik.Walau bagaimanapun ekspo tersebut bukanlah the main attraction tetapi persembahan nyanyian oleh cousin ku Batrisyia yang menjadi tujuan kaki ini melangkah ke situ.So pepagi lagi before tengahari, bersama famili berbekalkan kamera dan video camera melangkah menuju ke Convention Centre melalui subway antara Suria dan Dewan terbabit.

Batrisya kelihatan sangat comel hari ini.Memang selalu comel pun hehehe.Setelah beberapa soalan yang mengarut di ajukan oleh dj ekspo terbabit, batrisya menyanyikan lagu dari jacklyn victor – Gemilang.

Saya ingin memohon maaf kerana video di bawah tidak memaparkan keseluruhan di mana rakaman lagu penuh, belum dipindahkan lagi ke komputer.Walau bagaimanapun di harap anda semua menikmati dan enjoy dengan persembahan Trisyia.Terima lah Gemilang~

httpv://www.youtube.com/watch?v=JVzxityZ9LU

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

14 Responses

    1. oh yang creator adalah hanif bukan saya, im just a humble blogger.Jgn risau, project untuk Tma sedang di jalankan oleh jinxcrew member…

  1. your auntie is my school mate..we grow up together..i meant we keep in touch..

    would you like to be my list of “YM” contact just add me..I am on line now

  2. Salam Anif…

    would you tell me what is the title of the song and who’s the singer ..lagu bila browse in your blog nie…thank you!!

    p/s: trisya memang comel.. :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak