I take one step away and I find myself coming back to you

Gravity, sigh, macam mana lah nak fight benda alah ney.Ada orang kata jgn lawan, go with the flow tapi entohlah, sejak dua menjak ney tak tahulah kenapa.Kekadang, rasa macam aku si kelekatu yang mencari api, dekat aku terbakar, jauh aku cari.Semut cintakan gula, matinya si semut kerana gula.Kenapa nak dekat dgn something yang menjahanamkan diri.Sebab tu lah aku kata gravity.Setinggi mana kita lompat, ke bumi jugak kita akan di tarik, pernah dengar ada org melompat tak turun2?tak tahulah kalau ada kan, maybe die superman atau pun spiderman.

Paksa?ye mungkin pasal gravity paksa kita dekat dengan dia…tapi gravity tak buat apa2 pun, apasal pulak kita nak tertarik dengan gravity?Entah, gravity tak perlu buat apa2 pasal gravity hanya perlu ada.Cuba bayangkan dunia tanpa gravity?tengah korang buang air tu, terbang merata2 sisa-sisa tu..Ewwwww~Mcm manalah orang kat outerspace tu kencing kan?haa gi lah google cari macam mana, pasal aku malas nak gi selidik benda2 macam tu.

All I know is, i love you too much to walk away

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak